Yenilikler Devam Ediyor

Yenilikler Devam Ediyor

 Dilovası Devlet Hastanesi her geçen gün bünyesine yenilik ve hizmetler ekleniyor. Son olarak eczanesinde yapılan düzenlemelerle ilaçların her hasta...

 

Dilovası Devlet Hastanesi her geçen gün bünyesine yenilik ve hizmetler ekleniyor. Son olarak eczanesinde yapılan düzenlemelerle ilaçların her hasta için ayrı olacak şekilde, hasta bazlı paketlenerek, servis ve birim olarak ayrı ayrı hazırlanmasını sağlayacak ilaç hazırlama alanları oluşturuldu.

Eczacılık alanında tam hasta güvenliği sağlanan düzenlemelerle; eczane raf sistemi oluşturularak depoda bulunan ilaç ve sarf malzemelerin duvar ve zemin ile teması önlendi. Aynı zamanda eczane dolap ve rafları sabitlenerek çalışan güvenliği önlemleri alındı.

DİJİTAL TAKİP SİSTEMİ

Hastanede eczanesinde soğuk zincire tabi ilaçların muhafaza edildiği, dolap ısı ve nemini ölçerek veri aktarımı sağlanabilen dijital sistemle takibinin sağlanması için gerekli düzenlemeler yapıldı. Bu sayede ilaç-serum-sarf depoları ve soğuk zincire tabi ilaçların muhafaza edildiği dolapların verileri, 2 saniyede bir gerçek zamanlı ölçülerek ilgili kişilere bildirimi sağlanıyor. İlaç ve sarf malzeme güvenliği açısından da bu veriler dijital ortamda saklanıyor.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.