Yenikent’te Pazar için imza kampanyası

Yenikent’te Pazar için imza kampanyası

Gebze’nin Yenikent Mahallesi’nde semt pazarının yeniden kurulması için bugünden itibaren imza kampanyası başlatıldı. Kampanya üç gün sürecek.

Gebze’nin Yenikent Mahallesi’nde Tatlıkuyu ve Mevlana’daki sabit pazarlar gerekçe gösterilerek kaldırılan semt pazarının yeniden kurulması için imza kampanyası başlatıldı. Yenikent Mahallesi Muhtarı Esengül Aktaş tarafından başlatılan kampanya üç gün sürecek. Muhtar Aktaş, “Bir imzan semt pazarımızı geri getirebilir” başlığıyla yaptığı sosyal medya çağrısında şu görüşlere yer verdi:

SEMT PAZARI İSTEMİŞLERDİ 

“31 Mart 2019'daki mahalli idareler seçimlerinde, seçim çalışmalarımız esnasında, Yenikent seçmeninin çeşitli talepleri olmuştu. Bu taleplerin başında ''Semt pazarı'' açık ara birinci çıkmıştı. Uzun görüşmeler ve çalışmalar sonunda resmi talebimiz ilgili birim ve kişilere iletiliyor. Ayrıca imza kampanyamızı da başlatıyoruz. Tüm sakinlerimizin bilgisine sunarım. 30/07/2019 Salı günü Muhtarlık binamızda başlatılacak olan kampanyamıza, siz değerli Yenikent halkının imzaları ile gerekli katkıyı sunacağından şüphem yoktur. Tüm site yöneticilerimizin ve gönüllü imza toplamak isteyenlerin lütfen benimle veya aza arkadaşlarım ile iletişim kurmalarını önemle rica ederim. 0543 740 03 01”

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
1 Yorum