Yeniden Refah’ın köy çıkarması

Yeniden Refah’ın köy çıkarması

Yeniden Refah Partisi İlçe Başkanı Engin Kılıç ve İlçe Yönetimi Ovacık ve Kadıllı  Köyünde  vatandaşlarla buluşarak, sorun ve taleplerini dinledi.

İlçe Başkanı  Kılıç  yaptığı konuşmada, “Tarımın ve hayvancılığın bitme noktasına geldiği, çiftçimizin, köylümüzün ürününün gelirinin,  üretim maliyetinin yarısını karşılamaya yetmediği bir Türkiye olabilir mi? Milyonlarca çiftçi ve köylümüzü yıllardır mağdur eden,  ekonomimize zarar verenbaşta şeker pancarı kotası olmak üzere tarım ürünlerine konulan bütün haksız kotalar kaldırılıp atılacak, şeker pancarı ve diğer tarım ürünlerinin ekimi teşvik edeceğiz. Orman köylüsüyle ormanlarımızı barıştıracağız. Köylüsü olmayan ormanı korumanın son derece zor olduğu uygulamalarla görülmüştür. Bu düşünceden hareketle, orman köylüsünün gelirlerini arttıracak tedbirler alınacak, orman köylülerinin köylerini terk etmemeleri sağlayacağız” dedi.

Yeniden Refah Partisi Gebze’de Köylerden Sorumlu Teşkilatlanma Başkan Yardımcısı Selim Tezcan ve  Kadıllı Köyü Temsilcisi Ali Nacak ve Ovacık Köyü temsilcisi Ferhat Dede ziyarette hazır bulundu.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.