YENİDEN REFAH PARTİSİ GEBZE KADIN KOLLARI:  “D-8’ler mazlumların birliğidir”

YENİDEN REFAH PARTİSİ GEBZE KADIN KOLLARI: “D-8’ler mazlumların birliğidir”

Yeniden Refah Partisi Gebze Kadın Kolları  tarafından açıklama yapıldı.

Yeniden Refah Partisi Gebze Kadın Kolları  tarafından yapılan açıklamada,  “D-8’ler; yalnızca bünyesinde bulunan üye ülkelerin değil, tüm dünyada ezilen ve temel ihtiyaçlarından mahrum bırakılan mazlum insanlar için de “Yeni” ve “Adil” bir dünyanın tesisini hedefleyen tarihin en kapsamlı birliğidir.”denildi.

Açıklamada şunlar ifade edildi:
  “54. Refah-yol iktidarının Başbakanı Prof. Dr. Necmettin Erbakan, D-8’leri oluştururken çok büyük ve önemli bir yapının temelini atmıştır. Tüm insanlık için yeni ve yaşanabilir bir dünya projesi ile Adil Düzenin yalnızca İslam alemi için değil, yeryüzünde nefes alan her canlıya gerekli bir nizam olduğu gerçeğini ortaya koymuştur.
D-60, D-160 OLARAK GÜÇLENDİRİLMESİ
Günümüz dünyasının geldiği noktada buna ne kadar çok ihtiyaç olduğu da en önemli işarettir. İslam dünyasının ve tüm dünyanın beklentilerine karşılık verecek, dünyadaki sömürü ve zulüm düzenine karşı potansiyel yapısı ile gerekli yaptırımlar uygulayabilecek bu organizasyonun gerektiği gibi desteklenmesi ve D-60, D-160 olarak güçlendirilmesinin sağlanması üzerimize vazifedir.  Bu sebeple ‘Adil Yeni Bir Dünya’nın kurulup korunması için D8(İslam Birliği) projesinin bir an önce hak ettiği değeri görerek, yürürlüğe girmesinin önemini bir kez daha vurguluyoruz.”

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.