YENİDEN ÇIKIŞ MAÇIMIZ OLSUN!

YENİDEN ÇIKIŞ MAÇIMIZ OLSUN!

Gebzespor ligin 7.haftasında henüz puanı bulunmayan ve gençlerle mücadele eden kentlisi Körfez Spor Kulübünün konuğu olacak.

Yomra ve Tepecik maçlarını farklı kazanarak bir anda ligin dibinden kurtulup zirve hesapları yapmaya başlayan Gebzespor geçtiğimiz haftada evinde Erzin Belediyespor’a takılmış. Maç 1-1 devam ederken 90+3’te penaltı kaçırarak yıkılmıştı. Beraberlikle sonuçlanan o maçın artçıları maç sonunda Özgür Vurur’un istifasıyla devam etmiş, bir grup taraftarın yönetimi eleştirmesine neden olmuştu.

TAKIMI ETKİLER Mİ?

Son haftalarda mücadelesi ve hırsıyla ön plana çıkan ve maçlarını böyle kazanan Gebzespor’un sahada bir futbol aklının olması ve gidererek performansının yükselmesinde kuşkusuz Teknik Direktör Özgür Vurur’un oyun felsefesi etkiliydi. Kadronun kurulma süresince etkili oldu. 3.ligin en az maliyetli futbolcularından oluşturulan kadro yüreğiyle oynayarak umut veriyordu ki Gebzespor’da bitmek bilmeyen krizler patlak verince ayrılıklar kaçınılmaz oldu.

EKONOMİ ÇOK ÖNEMLİ

Gebzespor’un mevcut kadrosunu bir arada tutacak sorunların üzerini kapatacak en önemli etken ekonomik sorunların yaşanmaması olur. Futbolculara ödemeleri zamanında yada çok biriktirmeden yapılabilirse yönetim – futbolcu arasında güven problemi yaşanmazsa  Gebzespor 5 ile 10.sırada kendine yer bulabilir.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.