YENİ YÖNETİM

YENİ YÖNETİM

İlimiz Amatör spor kulüplerinden İzmit Gençler Birliği yeni sezon öncesinde yeni yönetimini belirledi.

İzmit Gençler Birliği’nde yeni Başkan Sacit Artuğ oldu

BAŞKAN DEĞİŞTİ

2018 -2019 futbol sezonu öncesinde İzmit Gençler Birliği’nde yeni yönetim kurulu belirlendi. İzmit Gençler Birliği yeni yönetiminde görev alan Fatih Ateş’in sahibi olduğu Ateş Restaurant’ta bir araya gelen yeni yönetim kurulu yeni sezonda hedefleri ve teknik kadroları belirledi. İzmit Gençler Birliği’nde yeni sezon öncesinde eski Başkan Tarık Zafer Pekin’in yerine göreve gelen yeni Başkan Sacit Artuğ göreve gelirken yeni yönetim kurulunu 21 kişi olarak belirledi.

 

TEKNİK KADROLAR

 

İzmit Gençler Birliği’nde yönetimin ilk toplantısında yeni sezon öncesinde farklı yaş kategorilerinde görev yapacak teknik kadrolar belirlendi. İzmit Gençler Birliği U-16, U-17 ve U-19 yaş kategorilerinde antrenör Nazif Uçar ile yardımcısı Ercan Gündüz görev yapacak. İzmit Gençler Birliği futbol okulu U-12, U-13, U-14 ve U-15 yaş kategorilerinde genel koordinatör Zafer Durmaz ve yardımcısı Mehmet Akif Karaman görev yapacaklar.

 

DURMAZ’IN MESAJI

 

İzmit Gençler Birliği genel koordinatörü Zafer Durmaz yaptığı açıklamada “2018 yılı Olağan Genel Kurulumuzu gerçekleştirdik. Güzel geçen senenin ardından yeni yönetimimize katılan dostlarımız ile birlikte yeni heyecan ve başarıya ulaşma adına bu oluşuma destek verecek olan tüm sevenlerimize çok teşekkür ediyoruz. Yaptıklarımız ve bundan sonra futbola dair yapacağımız çok şey var. Yeni sezonun tüm spor kulüplerimize Kocaeli futbol camiamıza hayırlı olsun” ifadelerine yer verdi.

 

 

İzmit Gençler Birliği yeni yönetim kurulu:

Sacit Artuğ (Başkan)

Ercan Gündüz

Zafer Durmaz

Ümit Bakıcı

Ünver Çetin

Melih Çetinkaya

Fatih Ateş

Osman Gözler

Neslihan Tamer

Mehmet Güçlü

Faruk Özcan

Mehmet Akif Karaman

Hakan Aksu

Mehmet Karabulut

Bülent Denli

İsmail Yorulmaz

Nazif Uçar

Kadir Uzunoğlu

Tahsin Adıgüzel

Köksal Altıntaş

Fatih Altun

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.