Yeni yönetim 21 kişiden oluşacak

Yeni yönetim 21 kişiden oluşacak

Kocaelispor başkanlığına seçilen Hüseyin üzülmez, yeni yapılacak olan olağanüstü kongre sonrası 17 olan yönetici sayısı 21’e yükseltecek. Açıklanan listeye 4 yeni ilave isim eklenecek.

GEÇİCİ YÖNETİM
Yeşil-Siyahlı kulübün gerçekleştirdiği olağanüstü kongre sonunda Kocaelispor Başkanı olan Hüseyin Üzülmez, 11 Temmuz Perşembe günü.
gerçekleşecek olan genel kurulda gerçek yönetimiyle toplantıya katılacak. 14 Haziran Cuma günü yapılan kongrede geçici yönetimle başkanlık koltuğuna oturan Üzülmez ve ekibi, yeni yönetimde yer alan ve üye olmayan yöneticileri bu dönemde kulübe üyelik işlemlerinin gerçekleştirecek. Yeni yönetime girmek isteyen bir çok gönüllü iş insanı olduğu öğrenildi.
4 YÖNETİCİ EKLENECEK
11 Haziran Perşembe günü yapılacak kongre sonrası Başkan Hüseyin Üzülmez,  tüzük tadilatıyla 17 olan yönetim kurulu üyesi sayısını 21’e yükseltecek. Üzülmez’in açıkladığı gerçek yönetiminde eski başkan Bahri Yavuz’un ekibinde yer alan Çağrı Alpaslan yer alırken, geçmiş dönemlerde yöneticilik yapan İsmail Araç, Ömer Gül, Zeynel Abidin Akyol, Veli Başkurt ve Bahadır Taşer gibi  isimler yer aldı. Açıklanan listeye 4 yönetici eklenecek.yedek liste, denetleme, disiplin ve sicil kurulunda değişiklik yaşanacak. N Yiğit ÖZCAN
KOCAELİSPOR YÖNETİMİ
HÜSEYİN ÜZÜLMEZ (BAŞKAN)
MURAT BARIŞ
ABİDİN ÖZTÜRK
İSMAİL ARAÇ
ÖMER GÜL
ÖZKAR DÖNGE
FARUK MAMİK
ÖZLEM FEYZİOĞLU
BAHADIR TAŞER
VELİ BAŞKURT
TUNCAY ARICAN
ÇAĞRI ALPASLAN
RECEP HALDIZ
MEHMET CEZAYİR
ZEYNEL ABİDİN AKYOL

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.