Yeni yıldızlar yetişiyor

Yeni yıldızlar yetişiyor

Çalışmalarını ara vermeden  sürdüren Kocaeli Olimpiyat Yıldızları Cimnastik Kulübü, yeni yıldızlar yetiştiriyor.

Kulüp Başkanı Tolga Havuç, “ Milli takıma sporcu vermek hayal değil” dedi

HER YAŞ GRUBU VAR

İlimizin ilk jimnastik kulübü olan Kocaeli Olimpiyat Yıldızları Kulübü, antrenmanlarını ara vermeden Yahayakaptan’da bulunan kendi tesislerinde sürdürüyor. 2011 yılından beri ciddi çalışmalara imza atan kulüp, artistik jimnastik erkek ve bayan ile bayanlara yönelik aerobik çalışmalar yapılıyor.2,5 ile 12 yaş grubundaki sporcular uzman antrenörler eşliğinde jimnastik sporunu öğreniyor.

80 LİSANSLI SPORCU

 Kulüp Başkanı  ve aynı zamanda baş antrenör Tolga Havuç, ” 8 yıl içinde önemli bir yol kat ettik. Burada antrenörlerimizin,  sporcularımızın ve velilerimizin büyük emeği var. Şu an 80 lisanslı sporcumuz var. Haftanın 6 günü  100 sporcu ile antrenman yapıyoruz. Yaz döneminde sporcularımızı tatili değil çalışmayı tercih ediyor. Yetenekli sporcu kadar istekli velilerimizin olması bizim için çok önemli” şeklinde konuştu.

 

 

MİLLİ TAKIM HAYAL DEĞİL

 

 Kocaeli Olimpiyat Yıldızları Cimnastik Kulübü’nde antrenör olarak Yağmur Tüter, Ersin Şafak, Hayrettin Şen, Şennur Utku, Semih Türkyılmaz, Tuğba Yaşar, Ferda Akçayoğlu ve Sevbal Paşaoğlu görev yapıyor. Baş antrenör Tolga Havuç,” Türkiye’de jimnastik sporu son yıllarda büyük gelişme kaydetti. İlimiz ilk üç içerisinde yer alıyor. Hedeflerimize iki yıl içinde varmayı düşünüyoruz. Milli takıma sporcu vermek hayal değil” dedi.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.