Yeni valilik binası inşaatı tüm hızıyla sürüyor

Yeni valilik binası inşaatı tüm hızıyla sürüyor

Vali Ercan Topaca, valilik 100. Yıl Toplantı Salonu'nda birlikte görev yaptığı personelleriyle bayramlaştı. Valilik bayramlaşmasında Ercan Topaca'nın...

Vali Ercan Topaca, valilik 100. Yıl Toplantı Salonu'nda birlikte görev yaptığı personelleriyle bayramlaştı. Valilik bayramlaşmasında Ercan Topaca'nın yanı sıra vali yardımcıları, il müdürleri ve çalışanlar katıldı. Salonun almaması nedeniyle çok sayıda çalışan ayakta kaldı. Tüm çalışanların Ramazan Bayramı'nı kutlayan vali Topaca, herkese ailesiyle birlikte huzurlu ve mutlu bayramlar diledi.

 

BAYRAMLAR ÖZEL GÜNLER

Bayramların özel günler olduğunu belirten Topaca, “İnşallah bayramlar devam eden çatışmaların sona ermesine vesile olur.  Her ferdin huzur içinde yaşamaya hakkı vardır. İnancımıza göre bayramlar özel günlerdir. Bayramlarda büyükler ve komşular ziyaret edilir. Birliktelik duyguları geliştirilir. İnsanlar bayramlar nedeniyle en yakınından başlayarak kırgınlılara ve küskünlüklere son verir” şeklinde konuştu.

 

TEK TEK BAYRAMLAŞTI

Salonun çalışanları almaması nedeniyle yapımı devam eden yeni valilik binasına atıfta bulunan vali Topaca, “İnşallah gelecek yıl içinde yeni valilik binamıza taşınacağız. İnşaat çalışmaları hızla ilerliyor. Kocaeli'ye yakışır bir bina olacak. Tüm il müdürlükleri ve hizmet birimleri tek çatı altında toplanacağı için vatandaşların hizmet alması kolaylaşacak. Yeni binamızda daha rahat ortamda hizmetlerimizi yürüteceğiz” dedi. topaca daha sonra valilik personeliyle tek tek bayramlaştı.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.