Yeni Umut’tan, ‘Sporda  ben de varım’ diyene destek       

Yeni Umut’tan, ‘Sporda ben de varım’ diyene destek       

Gebze Özel Yeni Umut Okulları iki bakanlık tarafından başlatılan ‘Yüzme Bilmeyen Kalmasın’ projesi kapsamında okulun havuzlarını Gebze Bölgesi’ndeki okulların öğrencilerine açtı

kapak-yeni-umut.jpgyeni-umut-2.jpgyeni-umut-3.jpgyeni-umut-ogrenciler.jpg

Milli Eğitim Bakanlığı ile Gençlik ve  Spor  Bakanlığı’nın ortaklaşa yürüttükleri, “Yüzme Bilmeyen Kalmasın” projesine Özel Yeni Umut Okulları desteği, okulun tüm imkanları seferber ederek verildi. Projenin ilk turunda Gebze’den Mutlukent ve Sultan Ayhan ile Çayırova’dan Güzeltepe İlkokulları ile yapılan çalışma tamamlandı. Projenin ikinci turunda ise yine Gebze’den Eşrefbey ve Ayşe Sıdıka Alışan ile Darıca’dan Namık Kemal İlkokulları’nın öğrencileri, Yeni Umut’un eğitim yerleşkesindeki havuzlarda eğitim görmeye başladı.

AYNI MİSYONLA DEVAM

Projeye dair okul idaresi tarafından açıklamada Yeni Umut Okulları’nın eğitim anlayışındaki farklılığın daima ortaya çıkartıldığı belirtilip, “Okulumuz başarılarıyla hem velilerin hem de öğrencilerin öncelikli tercih ettikleri okul olarak hizmet vermeye devam ediyor. ‘Geleceğe umutla bakın’ şiarıyla yola çıkan ve eğitimde alternatif yaratan Yeni Umut Okulları misyonunu şaşırmadan, Gebze ve çevre ilçelerine yönelik olarak eğitim öğretim anlayışını sürdürecek” görüşlerine yer verildi. 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.