Yeni Umut’ta sonuçlar 19 Ocak’ta açıklanacak

Yeni Umut’ta sonuçlar 19 Ocak’ta açıklanacak

Yeni Umut Okulları’nda ilkokul üçüncü sınıftan 11’nci sınıfa kadar 2 bin 300’ü aşkın öğrencinin katıldığı bursluluk sınavının sonuçları 19 Ocak’ta açıklanacak. Burs hakları 01 Haziran tarihine kadar geçerli olacak

Gebze’nin Köşklüçeşme Mahallesi’ndeki yeni yerleşkesiyle özel eğitimde çıtayı yükselten kurumlarından Yeni Umut Okulları’nın geçen hafta sonu gerçekleşen bursluluk sınavına 2 bin 300’ü aşkın öğrenci katıldı. İlkokul üçüncü sınıftan 11’nci sınıfa kadar tüm kademelerin katıldığı sınav iki gün sürdü. Okul idaresi ve öğretmenleri ile personelinin ev sahipliğindeki titizlikleri ve güler yüzle gösterdikleri misafirperverlik gerek öğrenciler gerek veliler tarafından memnuniyetle karşılandı.

VELİLERE DETAYLI BİLGİLENDİRME

Sınav esnasında öğrenciler dersliklerde ter dökerken velileri her seansta okulun spor salonunda ağırlandı. Kurucu ortak Canan Önal konuklarını okulun fiziki yapısı, akademik çalışmaları, eğitim modeli ve öğrencilerin sahip oldukları imkânlara dair bilgilendirdi. Yüzme dâhil spor ile kültür sanatın hemen her alanında, kendi seçecekleri dört dalda yer alabilecekleri kursları anlattı. Sürekli dönen tanıtım videosunda ise veliler, “Niçin Yeni Umut Okulları” ve “Yeni Umut Okulları’nın farkı nedir?” sorularına yanıt buldu. Veliler okuldan memnun ayrılırken okul idarecilerine beğenilerini ifade etti.

EĞİTİM EKİP İŞİDİR

Gösterilen ilgiden oldukça memnun olduklarını dile getiren Yeni Umut Okulları Kurucu Temsilcisi İsmail Yaşar, sınava katılan öğrenciler ve velilere teşekkür ederek eğitimde gelebilecekleri en iyi noktaya gelmek için çaba gösterdiklerini, velilere verdikleri sözlerin her zaman arkasında durduklarını, bölgede fark yaratan okul olarak anılmaktan gurur duyduklarını belirtti.  Eğitimin bir ekip işi ve bütünlüklü bir süreç olduğunu ifade eden Yaşar, okul kadrosuna bir kez daha özverili çalışmalarından ve emeklerinden ötürü teşekkürlerini sundu.

SONUÇLAR 19 OCAK’TA AÇIKLANACAK

İsmail Yaşar bursluluk sınav sonuçlarının 19 Ocak’ta açıklanacağını, sınav sonuç karnelerinin velilere bizzat elden teslim edileceği kaydetti. Öğrenciler edindiği burs haklarının 01 Haziran 2019 tarihine kadar geçerli olduğu uyarısında bulunan Yaşar ileri tarihlerdeki başvurularda bursların geçerli olmayacağını dile getirdi. Yaşar, “Velilerimizin erken kayıt dönemi içerisinde okulumuzun  sunmuş olduğu ücret  avantajlarından yararlanmak ve burs haklarının kaybolmaması için 01 Haziran 2019’a kadar okulumuzu ziyaret ederek gerekli başvuruyu yapmaları gerekmektedir” dedi.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.