Yeni Türkü’den muhteşem konser

Yeni Türkü’den muhteşem konser

 Bilimsel ve Kültürel Araştırmalar Yayıncılık ve Üretim Kooperatifi’nin (BİLKAR) düzenlediği konserde sahne alan Yeni Türkü müzik grubu söylediği...

 

Bilimsel ve Kültürel Araştırmalar Yayıncılık ve Üretim Kooperatifi’nin (BİLKAR) düzenlediği konserde sahne alan Yeni Türkü müzik grubu söylediği birbirinden güzel şarkılarla dinleyenlere adete müzik ziyafeti yaşattı. 

 

Gebze Osman Hamdi Bey Kültür Merkezi’nde önceki akşam düzenlenen konsere CHP Gebze Belediye Başkan Aday Adayı Yüksel Genç, Eğitim-Sen Gebze Şube Başkanı Güngör İrdem, DİSK/Emekli-Sen Gebze Şube Başkanı Cemil Yüksek, BİLKAR Başkanı Serdar Dikkatli ve çok sayıda davetli katıldı. Konser öncesi bir konuşma yapan BİLKAR Başkanı Serdar Dikkatli, BİLKAR olarak kültür ve sanatsal etkinliklerine bu sezonda tüm hızıyla başladıklarını söyledi. Dikkatli, “BİLKAR dostları olarak bir piyano almak ve piyano kursu vermek istiyorduk. Piyanomuzu siz değerli dostlarımız sayesinde aldık. En kısa zamanda da piyano kursuna başlıyoruz” dedi. 

EKİM’DE ERKAN UĞUR VE HAKKI DEMİRCİOĞLU KONSERİ

BİLKAR olarak açtıkları edebiyat atölyesinde çalışmalara başladıklarını belirten Dikkatli, “Açtığımız kurslardaki eğitimlerimiz devam ediyor. Önümüzdeki ay konser olarak Erkân Uğur ve İsmail Hakkı Demircioğlu’nu getireceğiz. 23 Ekim’de düzenleyeceğimiz konsere şimdiden tüm dostlarımızı bekliyoruz. 19 Kasım’da da Bülent Ortaçgil’i getireceğiz” dedi. Serdar Dikkatli son olarak ise Feniş Alüminyum’da direnişte olan işçilere KESK olarak gereken desteği vermeye hazır olduklarını söyledi. 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.