Yeni sezona yeni oyunlarla başlıyor

Yeni sezona yeni oyunlarla başlıyor

Kocaeli Büyükşehir Belediyesi Şehir Tiyatroları, 2018-2019 sezonunu yeni oyunlarla açıyor. 4 Ekim’de “İlerleme Kelimesi Annemin Ağzında Feci Yanlış Tınlıyordu” isimli yeni oyunla sezon açılışını yapacak olan Şehir Tiyatrolarında ayrıca izleyicileri sezon

Matei Visniec’in yazdığı eseri, usta yönetmen Bilge Emin sahneliyor. Sahne arkasındaki yaratıcı kadronun yanı sıra oyunda 7 oyuncu rol alıyor. 4 Ekim’de ilk gösterimi yapılacak oyunun provaları hızla devam ediyor. Çalışmaların sürdüğünü ve sezonu hiç kapatmadıklarını belirten Genel Sanat Yönetmeni Fatih Sevdi, Kocaeli Şehir Tiyatroları’nın 2018-2019 sezonunda seyircilerini pek çok yeni ve eski oyunla buluşturacağını belirtti.

4 YENİ OYUN

Kocaeli Şehir Tiyatroları’nın 21. senesinde, 4 yeni oyunla yeni sezonda perdelerini açacağını belirten Genel Sanat Yönetmeni Fatih Sevdi sözlerine şöyle devam etti: “Ekim ayında perdelerini açacağımız ilk oyun ‘İlerleme Kelimesi Annemin Ağzında Feci Yanlış Tınlıyordu’ oyunu olacak. Hemen ardından, temmuz ayında açık hava tiyatrosunda seyirciyle buluşan ‘Asalet Kumkuması’ oyunu sahnelenecek. Provalarında sonra gelinen ‘Oyalananlar’ tiyatro oyunu ise Oda Tiyatrosu’nda seyirciyle buluşacak.” Yeni sezonda çocuk seyircileri de unutmadıklarını belirten Sevdi, “Minik Bulut Minnak isimli çocuk oyunu minik seyircilerle buluşacak. Aynı zamanda, geçtiğimiz sezon sahnelenen çocuk oyunu ‘Güzel İle Çirkin’in müzikali de bu sezon sahnelenmeye devam edecek’’ dedi.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.