Yeni Atlas Atatürk’ü unutmadı

Yeni Atlas Atatürk’ü unutmadı

  Özel Yeni Atlas Okulları, Türkiye Cumhuriyeti Devleti’nin kurucusu büyük devlet adamı Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ün aramızdan ayrılarak...

 

 

Özel Yeni Atlas Okulları, Türkiye Cumhuriyeti Devleti’nin kurucusu büyük devlet adamı Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ün aramızdan ayrılarak ebedi aleme intikal edişinin 79. yıl dönümünde onu bir kez daha büyük bir saygı, sevgi ve rahmetle andı. Atatürk ilke ve inkılaplarına bağlı ve Atatürkçü düşünce sistemiyle gelişen bir eğitim kurumu olarak bugün O’nu kaybetmenin hüznünü yaşarken, O’na olan inancını bir kez daha tazeledi.

Gazi Mustafa Kemal ve arkadaşları için  saygı duruşunun ardından İstiklal Marşı’nın okunmasıyla başlayan törende söz alan Okul Müdürü Yeliz Altunbaş; “Kurum olarak bizler Mustafa Kemal Atatürk’ün bize bıraktığı Türkiye Cumhuriyeti gibi bir mirası O’nun ilkelerine ve inkılaplarına sahip çıkarak O’nun izinden  giderek O’nun fikirlerinden yararlanarak yaşatacağız. Bu da Mustafa Kemal Atatürk’ün ölmediğini fikirleriyle aramızda olduğunun göstergesidir. Biz de özel Yeni Atlas Okulları olarak onun fikirlerini yaşatacak ve Türkiye Cumhuriyeti’ni eğitimde en iyi seviyeye getirecek nice Mustafa Kemaller yetiştirmek için buradayız.” dedi. Program, öğrencilerin okudukları şiirlerle, oratoryo sunumuyla devam ederken programımız  öğrencilerin ,Sınıf Öğretmeni Saim Arslan eşliğinde Büyük Önder’e verdikleri cevap ve sözle son buldu.


HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.