Yengeç Burcu (21 Haziran - 20 Temmuz):

Yengeç Burcu (21 Haziran - 20 Temmuz):

 Haftanın geneli Koç burcundaki Dolunay etkileri ile geçecek. 10. evinizde gerçekleşecek olan bu Dolunay iş hayatı, iş hayatındaki dengeler, kariyerinize...

 

Haftanın geneli Koç burcundaki Dolunay etkileri ile geçecek. 10. evinizde gerçekleşecek olan bu Dolunay iş hayatı, iş hayatındaki dengeler, kariyerinize yönelik durumlar, yöneticilerle ilişkiler, toplum önünde olmanızı sağlayacak konular üzerinde etkileyici olacaktır.

İş arayanlar, işini değiştirmek isteyenler, terfi etmek isteyenler, iş ile ilgili takdir görmek isteyenler için destekleyici etkiler devrede olacaktır. Fikirlerinizle, düşüncelerinizle yöneticilerinizin oldukça dikkatini çekebilirsiniz. İş ve kariyerinizle ilgili yeni bir takım başlangıçlar, adımlar gündeme gelebilir. Daha çok toplum önünde olmanız gereken koşullarla karşılaşabilirsiniz. Yalnız dikkatli olun, çok fazla göz önünde olacağınızdan dolayı hem iyi hem de kötü adımlarınız gözden kaçmayacaktır. Mars/Plüton etkileşimi ile de yakın çevreniz, özel hayatınız, ortaklık gerektiren işler, kardeşlerinizle ilgili yaşamınızda verdiğiniz bir takım mücadeleler varsa bu mücadelelerden başarı ile çıkabileceğinize işaret etmektedir. Koşulları kendi lehinize çevirebilecek bir duruş sergilemelisiniz. Eğer ki yeni bir yazıya, senaryoya, kitaba, web sitesi ile ilgili işlere, tanıtım, pazarlama, reklam gibi işlere başlamak veya bu gibi işlerde başarı elde etmek kolay olacaktır. İstediğiniz sonucu elde edebileceksiniz.

Venüs/Plüton etkileşimi ile eğer yalnızsanız yakın çevreniz sizi çöpçatanlık yapmak için birileri ile tanıştırabilir. Bu hafta ortaklaşa işlerin imzasını atmak için oldukça güzel ve de keyifli bir hafta. İletişim, eğitim, seyahatler konusunda sizi zorlasa bile sevindirecek gelişmeler söz konusu olabilecektir.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.