YENGEÇ 21 Haziran - 22 Temmuz

YENGEÇ 21 Haziran - 22 Temmuz

Sevgili Yengeçler, uzun bir süredir iş hayatınız hayatınızda önemli bir odak alanı kaplıyor. Enerjinizi yoğun olarak aktardığınız hatta yuvanız ve...

Sevgili Yengeçler, uzun bir süredir iş hayatınız hayatınızda önemli bir odak alanı kaplıyor. Enerjinizi yoğun olarak aktardığınız hatta yuvanız ve iş hayatınız arasındaki dengeyi kurmak için çabaladığınız bir konu durumunda olabilir. Bu hafta yaşanacak Dolunay ile birlikte özellikle duygularınız ve mantığınız arasında bir ikilem yaşayabilirsiniz. Karar verebilmeniz için gerekli olan farkındalıklara ulaşabilirsiniz. Akışta kalmanızda ve direnmemenizde fayda var…Eğer iş hayatınız ile ilgili yeni bir döneme başlamak gibi bir planınız varsa, Merkür Retro’su bitince bu yeni başlangıcı yapmanızı veya detaylara çok dikkat etmenizi tavsiye ederim.

Artık biliyorsunuz, Satürn iki yıl boyunca ikili ilişkiniz, evliliğiniz veya varsa ortağınız ile ilgili konularda size dersler kazandırmaya devam edecek. Sizi darbeleyen konuları tersine çevirmek ve düzeltmek için çok istekli ve hırslı olduğunuz bir dönemdesiniz. Aşk ve şansın sizinle olacağı, mutlu bir hafta olsun….

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.