YENGEÇ 21 Haziran - 22 Temmuz

YENGEÇ 21 Haziran - 22 Temmuz

Sevgili Yengeçler, önce iyi haberden başlayalım, bu hafta da aşk ve çocuklarınız ile ilgili konularda şans yanınızdaJ Duygularınız çok yoğun ve iyimser....

Sevgili Yengeçler, önce iyi haberden başlayalım, bu hafta da aşk ve çocuklarınız ile ilgili konularda şans yanınızdaJ Duygularınız çok yoğun ve iyimser. Kötü habere gelince, geçtiğimiz haftalardaki tutulma dönemlerinde ikili ilişkilerinizi gözden geçirmiş ve sizin için yeni tanımlar oluşturmaya başlamıştınız, bu konu sizi bu hafta da zorlayacak gibi duruyor. Kalbinizden geçen ve bugüne kadar açıklamadığınız duygularınızı haykırmak isteyebilir fakat her durumda üzülmekten çekiniyor olabilirsiniz. Biraz bekleyip, duygusal ilişkinizi doğru analiz edebilmek faydalı olabilir.

Yurtdışı seyahatlerinizde artış olabilir, öğrenmek istediğiniz hobileriniz tüm aklınızı dolduruyor olabilir. Tüm bu konulara hafta başında biraz daha kaygıyla yaklaşırken, hafta sonuna doğru daha iyimser ve olumlu bakmaya başlayabilirsiniz. Güzel bir hafta olmasını dileriz.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.