YENGEÇ 21 Haziran - 22 Temmuz

YENGEÇ 21 Haziran - 22 Temmuz

Haftabaşına Dolunaydan aldığınız kadersel etkilerle başlıyorsunuz sevgili yengeç ve yükselen Yengeçler. Gün içinde isteksizliğiniz olabilir. Aile hayatınızda...

Haftabaşına Dolunaydan aldığınız kadersel etkilerle başlıyorsunuz sevgili yengeç ve yükselen Yengeçler. Gün içinde isteksizliğiniz olabilir. Aile hayatınızda istediğiniz destekleri göreceksiniz ama iş alanlarınızda bazı konuları kafanızda büyütmeniz sizi olumsuzlaştırabilir. Enerjinizi iyi kontrol etmeye çalışın. Bu hafta yarım kalan meselelerin üzerinde geçeceksiniz. Özellikle Çarşamba günü iş hayatınızda uğraştığınız bazı konuların üzerinden yeniden geçmek önem kazanabilir. Aldığınız sorumluluklarda sorunlar yaşarsanız, nerede hatalı olduğunuzu iyice görmelisiniz. Aynı durum sağlığınızı ilgilendiren konular içinde geçerli olabilir. Olumsuz bakış açınızı üzerinizden atmalı, görevlerinizi eksiksiz yerine getirmelisiniz. Aile hayatınızdan alacağınız destekler veya o alandaki hareketlilikten alacağınız güçle işlerinizi yoluna koyabilirsiniz. 

Haftasonu itibarıyla enerjinizi aşk hayatınıza harcayacaksınız. Önmeli konuları özel hayatınıza taşıyabilir, bu dönemde  çocuğunuz varsa onunla daha fazla mücadele içine girebilirsiniz. Aşkta çok fazla kontrolcü davranmamaya çalışın. Pazar günü programınızdaki belirsizlikler günlük hayatınızın akışında sorunlara neden olabilir, seyahat halindeyseniz bu etkilere dikkat edin. Yine uzak çevrenizden alacağınız bazı haberler kendinizi sorgulamanıza neden olabilir.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.