Yelkenler Zafer Kupası için yarıştı

Yelkenler Zafer Kupası için yarıştı

Gölcük Belediyesi ve Gölcük Yelken Kulübü´nün ev sahipliğinde gerçekleştirilen 30 Ağustos Zafer Bayramı Yelken Yarışları Kavaklı Sahili’nde yapılırken büyük heyecana sahne oldu.

Gölcük Belediyesi’nin katkılarıyla düzenlenen bu yıl ki yarışlara toplam üç kulüp, 22 sporcu Optimist ve Laser kategorilerinde katıldı. Dereceye giren sporculara ödülleri Gölcük Yelken Kulübü’nde törenle verildi.  Ödül törenine Gölcük Belediye Başkanı Ali Yıldırım Sezer, Gölcük Yelken Kulübü Başkanı Nalan Gül, yelken sporuna gönül vermiş sporcu, veliler ile vatandaşlar katıldı.
ÖDÜL TÖRENİ DÜZENLENDİ
Gölcük Belediye Başkanı Ali Yıldırım Sezer ödül töreninde yaptığı konuşmada “Yelken Kulübümüzü ve katılımcılarımızı yürekten kutluyorum. Çocuklarımızın çeşitli sportif, sanatsal ve kültürel aktiviteleri de yapmaları en büyük arzumuz. İşte burada ki çocuklarımız yelken sporunu seçmişler ve kulübün bünyesinde faaliyetlerini sürdürüyorlar. Yelken kulübünde yer almış herkese teşekkürlerimi ifade ediyorum ve bu organizasyona katılan konuk takım sporcularına, evlatlarımıza hoş geldin diyorum” dedi. Konuşmaların ardından dereceye giren sporculara ödülleri verildi.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.