YAZIKLAR OLSUN SİZE

YAZIKLAR OLSUN SİZE

 Süper Amatör lig B grubunda Sultanorhanspor ilk yenilgisini Suadiye deplasmanında aldı. Turuncu beyazlı takım orta hakem Mehmet Güngör’ün verdiği...

 

Süper Amatör lig B grubunda Sultanorhanspor ilk yenilgisini Suadiye deplasmanında aldı. Turuncu beyazlı takım orta hakem Mehmet Güngör’ün verdiği ve vermediği yanlı kararlarla sahadan 1-0’lık mağlubiyetle ayrıldı.

Sultanorhanspor başkanlığını kısa süre sona Murat Nuri Demirbaş’a devredecek olan mevcut başkan İrfan Ayar maç sonunda hakemlere ateş püskürdü. Daha önce hiç bu kadar sinirli görülmeyen ve beyefendi kişiliği ile bilinen İrfan Ayar hakemlerin kötü yönetiminin tepkisini  ‘yazıklar olsun size’  diyerek çok sert bir şekilde dile getirdi.

MEHMET GÜNGÖR BÖYLE İSTEDİ

Karşılaşmanın hakemi Mehmet Güngör maçın skoruna etki edecek 3 yanlış yaptı.  Suadiye'li taraftarların etkisinde kalan ve taktir haklaarının tamamını ev sahibi takımdan yana kullanan Güngör adete saçmaladı. Penaltıyla uzaktan yakından ilgisi olamayan pozisyonda penaltı veren Güngör, Sultanorhanspor'lu futbolcuyu kırmızı kartla oyun dışına attı. Maçın son dakikalarında Sultanorhanspor'un nizami golünü iptan eden Mehmet Güngör gösterdiği kötü yönetimle sınıfta kaldı.


HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.