Yazık değil mi?

Yazık değil mi?

 Gebze Belediyesi tarafından Gebze’nin değişik yerlerinde bulunan reklam panolarına asılan reklam afişlerinin gereksiz olduğunu iddia eden vatandaşlar...

 

Gebze Belediyesi tarafından Gebze’nin değişik yerlerinde bulunan reklam panolarına asılan reklam afişlerinin gereksiz olduğunu iddia eden vatandaşlar reklama harcanan bu paraların başka işler harcanması gerektiğini ifade ettiler.

BÖYLE ÇÖP OLUYORLAR

Asılan reklam afişlerinin ve kâğıtların çıkarıldıktan sonra gelişigüzel atıldığını iddia eden vatandaşlar, “Belediye hizmetleri anlatmak için reklam yapabilir. Gebze’nin her tarafına bu tür reklamlar asıldı. Reklamların değiştirilmesinden sonra eski reklamların bulunduğunu reklam kağıtları gelişigüzel atıldığını için çöp oluyor. Belediye vatandaşa yaptığı hizmetleri anlatacağım derken reklam firması yapılan iş iyi yapmadığı için böyle çöpler oluyor. Belediyenin bu konuda daha dikkatli olması gerektiğini düşünüyoruz. Reklam afişlerinin değiştirildikten sonra tekrar toplanması ve çevre kirliliğine neden olmaması gerekiyor” şeklinde görüş belirttiler. 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.