Yazık değil mi?

Yazık değil mi?

 Kocaeli Büyükşehir Belediyesi tarafından Gebze Mustafapaşa Mahallesi Bağdat Caddesi’ndeki kaldırım taşlarının yenilenmesine vatandaşlar tepki...

 

Kocaeli Büyükşehir Belediyesi tarafından Gebze Mustafapaşa Mahallesi Bağdat Caddesi’ndeki kaldırım taşlarının yenilenmesine vatandaşlar tepki göstererek, “Daha yeni döşenen kaldırım taşları sökülerek yeni kaldırım taşları ile değiştiriliyor. Yapılan bu çalışmalar hem gereksiz hem de israftır” şeklinde görüş belirttiler.

YAYALAR VE SÜRÜCÜLER ZORLUK YAŞIYOR

 

Kocaeli Büyükşehir Belediyesi tarafından ilk olarak MutafaPaşa Külliyesi karşısında bulunan kaldırım taşlarını kısa bir süre önce yenilemişti. Kaldırım taşlarının yapboz gibi değiştirilmesine tepki gösteren vatandaşlar, belediyenin fuzuli olarak yaptığı çalışmanın doğru olmadığını ifade ettiler. Yapılan çalışmalardan çevrede bulunan esnaf mağdur olurken, çalışmalar sadece sürücüleri değil, yayaları da zor durumda bıraktı. Pek çok yaya,  ya arabaların seyir halinde olduğu caddeden yürümek zorunda kalıyor ya da dükkânların kenarındaki merdivenlerden yürümek durumunda kalıyor. Bu da vatandaşa eziyet yaratıyor.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.