Yazarlık Atölyesi’nin 3. Dönem

Yazarlık Atölyesi’nin 3. Dönem

Gebze Belediye Başkanı Adnan Köşker, Yazarlık Atölyesi’nin 3. dönem kursiyerleriyle Eskihisar Millet Bahçesinde düzenlenen kahvaltıda bir araya geldi. 

2-136.jpg 

Gebze Belediye Başkanı Adnan Köşker, Yazarlık Atölyesi’nin 3. Dönem kursiyerleriyle Eskihisar Millet Bahçesi’nde düzenlenen kahvaltıda bir araya geldi. Programa Gebze Belediye Başkanı Adnan Köşker eşi Ragibe Köşker, Belediye Başkan Yardımcısı Sadık Albayrak, Haber Türk Program yapımcısı Veyis Ateş, Gazeteci Yazar Süleyman Özışık ve 3. Dönem Yazarlık atölyesi kursiyerleri katıldı.

Kısa bir selamlama konuşması gerçekleştiren Veyis Ateş ve gazeteci Süleyman Özışık kendilerine bu olanağı tanıyan Gebze Belediye Başkanı Adnan Köşker’e teşekkür ettiler.

GEBZE MÜKEMMEL BİR ŞEHİR

Ev sahibi Gebze Belediye Başkanı Adnan Köşker yaptığı selamlama konuşmasında, “Gebze gerçekten mükemmel bir şehir. Fakat bunun yanında insanların yaşamaya zorunlu olduğu bir kent olmasın, yaşamaktan keyif aldığı bir kent osun istedik. Bir kentte yaşayan insanlara sınıf atlatamaz ve kent bilinci aşılayamaz isek, yapılan hizmetlerin çok bir anlamı olmaz. Yapılan hizmetler, koruyacak ve üstüne katacak nesiller yetiştirmemiz lazım.

GÜZEL İNSANLAR YETİŞTİRMELİYİZ

Biz Gebze Belediyesi olarak eğitime her zaman büyük önem verdik vermeye de devam ediyoruz. Bu gün çocuklarımız anaokulundan üniversiteye kadar ki sürede her türlü eğitimi veriyoruz. Gebze’mize ve gelecek nesillerimize ne kadar yatırım yapsak azdır. Güzel insanlar yetiştirmeliyiz. Güzel insanlar güzel şehirler kurarlar. Bugün Türkiye’nin her köşesinden insana ev sahipliği yapan Gebze’miz güzel insanlarla daha da güzelleşecek. Bu gün burada sizlerle birlikte olmaktan büyük mutluluk duyduk. Umarım güzel bir dönem geçirirsiniz ve hocalarımız tecrübelerinden en üst düzeyde istifade edersiniz” dedi.

KURSİYERLER MİLLET BAHÇESİNİ GEZDİ

Programın ardından Millet Bahçesini gezen Yazarlık Atölyesi kursiyerleri bol bol fotoğraf çektirdi. Özellikle ilçe dışından gelen ve ilk kez ziyaret eden kursiyerler Millet Bahçesini çok beğendi. Millet bahçesini gezen kursiyerler daha sonra Başkan Köşker’in de eşliğinde bölgede ilk ve tek olma özelliğine sahip Dağ Kızağını test etti.

 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.