Yay Burcu Haftalık Burç Yorumu

Yay Burcu Haftalık Burç Yorumu

Hafta boyunca etkin olacak olan Jüpiter-Uranüs karşıtlığı ile yakın çevre iletişimleriniz ve haber trafiğinizde bazı sürpriz konular gündeminize gelebilir....

Hafta boyunca etkin olacak olan Jüpiter-Uranüs karşıtlığı ile yakın çevre iletişimleriniz ve haber trafiğinizde bazı sürpriz konular gündeminize gelebilir. Yakın çevre ve kardeşlerinizin hayatıyla ilgili önemli konular hiç ummadığınız bir şekilde gelişebilir.

Beklenmedik haberleri bu hafta beklemenizi öneririm. Bazı krizler hayatınıza önemli fırsatlar olarak yansıyabilir. Seyahat edebileceğiniz güzel fırsatlarla karşılaşabilirsiniz. Bazılarınız da araç sahibi olmak adına sağlam ve ani kararlar alabilir. Hafta ortasından itibaren kariyer hayatınızda gelişim gerektiren konulara odaklanabilirsiniz.

Yeni projeler gündeminizde olabilir. Gelir kaynaklarınızı artırmanın yollarını arayabilir bu konuyla ilgili önemli figürlerle tanışma fırsatı yakalayabilirsiniz. İlişkilerinizde bugüne kadar kaygı duyduğunuz bir konuda önemli bir haklılık yaşayabilirsiniz.

Haftanın Mottosu: Çiçeğin dikeni var diye üzüleceğimize, dikenin çiçeği var diye sevinelim.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.