YAY 23 Kasım - 21 Aralık

YAY 23 Kasım - 21 Aralık

Haftanıza Dolunay etkileriyle merhaba diyeceksiniz sevgili Yay ve yükselen Yaylar. Özel hayatınızın üzerine düştüğünüz bugünlerde bazı duygusal tatminsizlikler...

Haftanıza Dolunay etkileriyle merhaba diyeceksiniz sevgili Yay ve yükselen Yaylar. Özel hayatınızın üzerine düştüğünüz bugünlerde bazı duygusal tatminsizlikler sizi hemen aşağıya çekmesin. Duygularınızı aile hayatınızdaki insanlar karıştırıyor olabilir, biraz daha net olmaya çalışın ve kendi isteklerinizin üzerine gidin.  Bu hafta bazı konuların çözüme ulaşmasını sağlamalısınız. Çarşamba günü kariyeriniz veya özel hayatınızla ilgili konularda önemli sorumluluklar üstlenebilirsiniz. Daha önceden üstlenmiş olabileceğiniz bu sorumluluklar yeniden üzerinden geçilmesi için karşınıza gelebilir. Hayata daha olumlu gözlerle bakmalı, fırsatları kullanmalısınız. 

Çevre ilişkileriniz size yol gösterebilir veya bazı konularda sizi ikna edebilir. Haftasonu enerjinizi daha küçük ve kontrollü kullanmanız gereken bir döneme giriyorsunuz. Özel hayatınızı geri plana atabilirsiniz. Kendinize dönük olmanız, gelecek planlarınızı gözden geçirmeniz özel ilişkilerinizi zorlayabilir. Bu dönemde sağlığınıza gereken özeni göstermelisiniz. Pazar günü aile hayatınızda bazı ilişkileriniz üzerinizde sorun veya hayalkırıklığı yaratabilir.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.