YASDER’den dört dörtlük gala

YASDER’den dört dörtlük gala

Darıca Yaşlılarla Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği, 18 – 24 Mart Haftası etkinliklerinin galasını sanatçı Paul Dwyer’in sohbeti ve müziğiyle renk kattığı dört dörtlük bir programla yaptı.

gala-1.jpggala-3.jpggala-4.jpg

Kudret Sekban başkanlığındaki Darıca Yaşlılarla Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği – YASDER, 18-24 Mart Yaşlılara Saygı Haftası etkinliklerinin galasını Bayramoğlu Doğapark Tesisleri’nde yaptı. Darıca Kaymakamı Ömer Karaman, Darıca İlçe Emniyet Müdürü Turan Aksoy, GTO Meclis Üyesi Sevgi Çiler, Darıca’da yaşayan Türkiye'nin ilk kadın İlahiyat Profesörü Neda Armaner’in yanı sıra Gebze Huzurevi sakinleri, Darıcalı şehitlerin yakınları ve aileleri ile Süleyman Demirel Anadolu Lisesi öğrencileri de etkinliğe katıldı.

PAUL DWYER DE KATILDI

Amacı üç nesli bir araya getirerek, nesillerin kaynaşmasına vesile olmak olan etkinlikte ülkemizde, “Müzik ve Yol” isimli televizyon programı ile tanınan sanatçı Paul Dwyer de katıldı. Dwyer samimi sohbeti ve müziği ile beğeni topladı. Başkan Sekban ve yönetimi dört dörtlük bir ev sahipliği yaptıkları programın tüm konuklarına teşekkür etti.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.