YASDER üç kuşağı buluşturdu

YASDER üç kuşağı buluşturdu

Darıca Yaşlılarla Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği’nin Darıca Final Okulları öğrencileri ile birlikte ilçedeki 70 yaş ve üzeri yaşlıları ziyareti, üç kuşağı bir araya getirdi.

yasder-1.jpgyasder-1.jpgyasder-2.jpgyasder-3.jpg

Kudret Sekban başkanlığındaki Darıca Yaşlılarla Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği, 18 – 25 Mart Yaşlılara Saygı Haftası etkinliklerini Darıca Final Okulları, ilkokul öğrencileri ve öğretmenleri ile sürdürdü. 20 öğrenci, 10 öğretmen ve 10 dernek üyesi Darıca’daki 70 yaş ve üzeri yaşlılara konuk oldu. Öğrenciler, konuk oldukları yaşlılara meyve sepetleri ve yazdıkları şiirleri, dernek ise yaşlıların ihtiyaçlarına göre hazırlanan hediyeleri teslim etti.

 

TORUN MİSALİ

 

Ziyaret ile mutlu olup moral bulan Darıcalı yaşlılar çocuklar ile birlikte olmaktan büyük mutluluk duyduklarını belirtti. Bir kısmı çocukları kendi özlem duyduğu torunları yerine koyduğunu ifade ederken duygusal anlar yaşandı. Üç kuşağı bir araya getiren ziyaretler renkli görüntülere sahne oldu.

 

ULAŞIM BELEDİYEDEN

 

Dernek yönetimi tarafından yapılan açıklamada, “Bizimle birlikte bu gönül köprüsünün kurulmasına vesile olan Darıca Final Okulları yönetimi, öğretmen, öğrenci ve velilerine, ulaşımımızı sağlayan Darıca Belediyesi Başkanlığı ve Garaj Amirliği’ne teşekkür ediyoruz” denildi.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.