Yaşanan acıların suçlusu AKP’dir

Yaşanan acıların suçlusu AKP’dir

 CHP Dilovası örgütlenmeden sorumlu İlçe Başkan yardımcısı Mehmet Gülek ve CHP İlçe Başkanı İsmail Kaya Suriye’de yaşanan olaylardan dolayı...

 

CHP Dilovası örgütlenmeden sorumlu İlçe Başkan yardımcısı Mehmet Gülek ve CHP İlçe Başkanı İsmail Kaya Suriye’de yaşanan olaylardan dolayı bir basın açıklaması düzenlediler. 

DÖKÜLEN HER KANIN SORUMLUSU AKP HÜKÜMETİDİR

Suriye’de ki son sivil katliamlarla birlikte AKP’nin Türkiye’de bulamayıp, Avrupa’da ithal getirdiği Dışişleri Bakanı Davutoğlu’nun dış politikası da maalesef iflas etmiş olduğu belirtilen açıklamada, “İki yıldan beri Suriye’de devam eden iç savaş, artık savaştan çıktı ve tamamen sivil katliama dönüştü. ABD, İsrail ve Türkiye deki iş birlikçi AKP’nin Ortadoğu da başlattıkları Arap baharıyla beraber ölenlerin sayısı yüz binleri geçti. Burada AKP hükümetinin rolünü çok iyi görmek gerekir. El Kaidenin uzantısı olan El Nusra son bir hafta neredeyse tamamı kadın ve çocuk olan yüzlerce çocuğu vahşice katletti. El Nusraya gerek lojistik, askeri ve siyasi olarak verdiği destekle AKP hükümeti orada dökülen her damla kanın ve tecavüze uğradıktan sonra öldürülen her kız ve çocuğun bizzat failidir” denildi.

AKP SANDIĞA GÖMÜLECEKTİR

Genelde ve yerelde AKP’nin bu insan kanı üzerinde geliştirdiği kirli politikalarını açığa çıkararak halkın vicdanına mahkûm etmek ana muhalefet partisi olarak görevleri olduğunu belirtilen açıklamada, “Dilovası’nda bu güne kadar AKP’ye oy veren vatandaşlara sesleniyoruz. İslamiyetin neresinde 7-8 yaşındaki yüzlerce çocuğu işkence ederek, tecavüz ederek katledenlerle aynı saflarda yer almak vardır. Mısır’daki askeri darbeyi her gün gerek sosyal medyada gerek yazılı ve görsel medya işleten AKP Arakan’daki Müslümanlar için yardım seferberliği başlatan AKP neden Süriye için vatandaşların kendi imkânlarıyla topladığı gıda ve sağlık malzemelerini bir haftadan beri sınır kapılarında 50 derecedeki sıcağın altında bekletiyor. AKP’ye gönül vermiş vatandaşlarımız da eminim ki bu vahşeti görerek AKP’yi Dilovası’nda ve Türkiye genelinde sandığa gömeceklerdir” diye belirtildi. 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.