Yaşamsal ödevleri yemek  yapmak, hayvan beslemek

Yaşamsal ödevleri yemek yapmak, hayvan beslemek

Kendine özgü bir eğitim anlayışına sahip Pelikan Eğitim Kurumları’nda yaşamsal ödevler de büyük önem taşıyor. O ödevlerin arasında yemek yapmak, hayvan beslemek de var

ucu-.jpg

“Pelikan Koleji’nde gelenekselleşen yaşamsal ödevlerimiz hem öğrencilerimizin verimli vakit geçirmelerini sağlıyor hem de geleceğe en iyi şekilde hazırlanmalarına yardımcı oluyor. Yaşamsal ödevlerle birlikte öğrencilerimiz mutlu zaman geçirmekte ve sorumluluk bilincine ulaşmaktadır.

ÖZVERİYLE YAPIYORLAR

Empati kurma ve iş paylaşımı konusunda da bilinçli hale gelen öğrencilerimiz, yaşamsal ödevleri büyük bir özveri içinde yapmaktadır. Öğrencilerimizin bu ödevlerini yaparken çektikleri resimleri görmek ve videoları izlemek bize büyük bir mutluluk vermektedir. Öğrencilerimizin yaptığı yaşamsal ödevler arasında şunları söyleyebiliriz: Yemek yapmak, hayvan beslemek, sosyal projelere katılmak, gezi yapmak vb.

YAPARAK VE YAŞAYARAK ÖĞRENMEK

Yaşamsal ödevlerle birlikte öğrencilerimiz en kalıcı öğrenme olan yaparak ve yaşayarak öğrenmeyi gerçekleştirmektedir. Bu kalıcı öğrenmeleri hayatlarının ilerleyen dönemlerine aktarmak bizim en büyük amacımızdır. Yaşamsal ödevlerle birlikte öğrencilerimizi geliştirerek çok yönlü bir birey olmalarını sağlamaya çalışıyoruz.

BİR KÜLTÜR OKULUYUZ

Pelikan Koleji bir kültür okuludur. Pelikan Koleji’ne gelen her öğrenci bu kültüre göre şekillenir ve hayata mücadele açısından bir adım önde başlar. Biz bu kültürü yaşayarak yarınlara donanımlı ve başarılı bireyler yetiştireceğiz.

SÜREKLİ YENİLENİYORUZ

Öğrencilerimizin kendisinin ve ailesinin farkında olmadığı birçok yeteneğini ortaya çıkarmanın gayreti içinde olacağız. Bu kültür kendisini yenileyerek, geliştirerek varlığını her zaman hissettirecektir. Biz de bu kültürün yegane koruyucuları olarak yolumuza emin adımlarla devam edeceğiz.”

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.