Yarıl yıl etkinlikleri sona erdi

Yarıl yıl etkinlikleri sona erdi

Kocaeli Bilim Merkezi Sömestr tatili programında öğrenciler, Bilim Atölyeleri ve Sanayi 4.0 Mucit dünyası atölyesinde eğlenerek öğrendiler. Yarıyıl...

Kocaeli Bilim Merkezi Sömestr tatili programında öğrenciler, Bilim Atölyeleri ve Sanayi 4.0 Mucit dünyası atölyesinde eğlenerek öğrendiler. Yarıyıl tatili programında 56 Bilim Atölyesi düzenlenirken, Sanayi 4.0 Mucit Dünyası Kış Akademisi programında 10 atölye çalışması yapıldı. Kocaeli Bilim Merkezi kış akademisi programında toplamda 660 öğrenci atölyelere katıldı.

660 KATILIMCI

Kocaeli Bilim Merkezi’nde yarıyıl tatilinde düzenlenen Bilim Atölyesi programı ve “Sanayi 4.0 Mucit Dünyası” Kış Akademisi’nde eğitimler sonra erdi. 7 ve 13 yaş arası öğrenciler için düzenlenen Kış Akademisi programında katılımcılara, Makey Makey kodlama, Makey Makey Scratch, Android Yazılım İcat Atölyesi, Arduino Yazılım, 3D Obje Tasarımı, M-Bot Scratch eğitimleri verildi. İlkokul öğrencilerinden başlayarak tüm bireyleri bilimsel ve teknolojik çalışmalara özendirmeyi amaçlayan Kış Akademisi’ne 100 katılımcıya eğitim verildi. Bilim Merkezinde düzenlenen 56 bilim atölyesinde ise 560 öğrenci katılım sağladı.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.