Yargılanacak AKP’liler açığa alınsın

Yargılanacak AKP’liler açığa alınsın

 MHP Kocaeli İl Toplantısı önceki gün parti binasında gerçekleştirildi. Toplantıdan önce basın mensupları ile bir araya gelen İl Başkanı Aydın...

 

MHP Kocaeli İl Toplantısı önceki gün parti binasında gerçekleştirildi. Toplantıdan önce basın mensupları ile bir araya gelen İl Başkanı Aydın Ünlü gündeme dair açıklamalarda bulundu. İlk olarak hafta sonu katıldığı Konya mitinginden bahseden Ünlü, milli değerlerin önemine değindi. Seçim öncesi çalışmaları hızlandırdıklarını belirten Ünlü, “Kocaeli gün geçtikçe sorunların çözülemediği, mevcut idari yapının kirlendiği, belediyelerin kent insanının yaşamsal sıkıntılarına çare bulamadığı, çözüm üretilemeyen bir kent olmak yönünde adım adım ilerlemektedir” dedi.

YILDIZ KONUTLARI SKANDALI

AKP’nin kadrolarının iş bilmez ve beceriksiz olduğunu belirten Ünlü, “Bununla birlikte bu kenti skandallarla anılır hale getirdiler. AKP belediyeleri özellikle Büyükşehir belediyesi her ay bir skandalın altına imza atmadan rahat edemiyor. Bakın şimdide Yıldız Konutları skandalı patlak verdi ve Büyükşehir’in hemen hemen tüm üst yöneticileri 18 Eylül’de ağır cezada yargılanmaya başlanacaklardır. Bu denli büyük rakamların telaffuz edildiği bir dava sürecinde savcının iddianamesinin kabul edilmesi bile,  AKP’lilerin ayıbı olarak tarihe geçmiştir. Aslında bu dava kamuoyu vicdanında çoktan sonuçlanmıştır. Bu durum 2014 Mart yerel seçiminde sandığa da yansıyacaktır” şeklinde konuştu.

VARINI YOĞUNU ORTAYA KOYDU

Bu tür ağır bir ceza ile yargılanan kişilerin kenti yönetemeyeceğine dikkat çeken Ünlü, “Bu kentin iyiliği için bu davada adı geçen yöneticilerin, en azından dava süresince açığa alınması şarttır. AKP her geçen gün daha da batağa saplanmaktadır. Durumun kötüye gittiğini gördükleri için, kentimizde son derece önemli bir yeri olan yerel basınımızı kendilerine göre dizayn etmeye çalıştıklarını daha önce dile getirmiştik. AKP seçim öncesi skandallarının patlak vermemesi için varını yoğunu ortaya koymaktadır. Tüm bu pazarlıklarda AKP il başkanının da ortak olduğu yerel televizyon, büyük paralar aktarılarak el değiştirirse hiç şaşırmayın. AKP bilsin ki bu davanın yakın takipçisiyiz” dedi.

CİVELEK’E BOZKURT GÖNDERMESİ

 Daha sonra Ankara aktarmalı uçuşların yapılacağı Cengiz Topel Havaalanı ile ilgili konuşan Ünlü, “AKP İl Başkanı Mahmut Civelek sorunu başbakanın çözdüğünü söylüyor. Adama sormazlar mı, sorunu yaratan kim, hem de milyonlarca para harcayarak. Seçim öncesi havaalanı yapacağız diye bir sürü hava atacaksın, şaşalı açılışlar yapacaksın, bir bakmışın yaptığın iş ellinde patlamış. Çünkü iş yapmış olmak için yapılmış, proje yanlış İstediğin kadar sefer koy üç gün sonra yine patlayacak. Şu an başbakanın itelemesiyle sadece bir pansuman yapıldı. Oraya yapılması gereken kalıcı bir tedavi olması lazım. Bunun içinde AKP’nin projeyi yanlış yaptığını kabullenip bu alandan pırpırlı tabir edilen uçakların dışında jet motorlu uçaklarında kalkabileceği pist yapması lazım” diye konuştu. Civelek’in Rabia işareti yaparak Mısır’a destek olmasını da eleştiren Ünlü, MHP’nin bozkurt işaretini yaparak, “Civelek bu işaretler üzerine çalışsın” dedi.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.