“Yargı bağımsızlığı yok”

“Yargı bağımsızlığı yok”

Partisinin ilçe divan toplantısında  konuşan  SP Gebze İlçe Başkanı Necati Kokmaz, “gizli tanıklar sudan sebeplerle ifadelerini değiştiriyor ve papaz serbest kalıyorsa yargı bağımsızlığı yok demektir”dedi.

1-072.jpg

Saadet Partisi Gebze İlçe Teşkilatı ilçe divanı toplantısını ilçe binasında gerçekleştirdi. İlçe divan toplantısına Saadet Partisi Gebze İlçe yönetim kurulu üyeleri mahalle başkanları ve çok sayıda partililer katıldı.

 Saadet Partisi Gebze İlçe Başkanı Necati Korkmaz açılış konuşmasında ülke gündemine değindi; Korkmaz konuşmasında şunları ifade etti, “ Zabıtaların sokak sokak fırsatçı aradığını ama bu ülkenin en büyük fırsatçısı bu iktidarın bizzat kendisidir, siz elektriğe üç ayda %54 zam yapacaksınız una, gaza, yağa zam yapacaksınız üretim maliyetlerini üç ayda üç katına çıkaracaksınız sonra çıkıp fırıncıyı, pazarcıyı, marketçiyi fırsatçılıkla suçlayacaksınız.  

AL PAPAZI VER PAPAZI

Nereden tutsanız aymazlıkla dolu bunlar yine Amerika’yı dize getirdiler, aylardır elinizdeki medya ile rahibin 15 Temmuz olaylarının planlayıcısı olduğunu anlattınız, hatta ekonomideki problemlerin sebebi olarak rahibi gösterdiniz sonra al papazı ver papazı dediğiniz papaz için gizli tanıklar sudan sebeplerle ifadelerini değiştiriyor ve papaz serbest kalıyorsa yargı bağımsızlığı yok demektir; ama siz yine de elinizdeki medya ile bunu bir başarı gibi göstermeyi becerisiniz.

Seçimlere çok az bir süre kaldı artık yeniden yerelden genele çalışmalarımıza hız vereceğiz ve seçimlerde en büyük başarıyı sağlayacağız dedi.

Toplantıda yaklaşan seçimler için aday adaylığı başvuru sürecinin başladığı ve saadet partisinde bundan sonraki süreçte aday adayları için başvuruların il ve ilçe teşkilatlarına kasım ayının sonuna kadar devam edeceği belirtildi.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.