YAP-BOZ OLMASIN

YAP-BOZ OLMASIN

Zihniyet değişmediği sürece isimlerin değişmesinin ne kadar önemli olduğunu zaman gösterecek. Gebzespor Altyapısı Özer Özcan’ı bünyesine katarak doğru bir tercih yaptı fakat geçmiş yıllarda da olduğu gibi uzun vadeli, istikrarlı bir yapı sağlanamayacaksa

Mini Yorum/ Güven Çağlayan

Özer Özcan bölgenin idealist, modern futbol bilgisi olan ve eğitimci kimliği ile bu alanda profesyonel bir antrenördür. Gebzespor Akademi antrenör kadrosuna güç katacaktır.

MÜCAHİT SAK’A SAHİP ÇIKALIM

Gebzespor’un Akademi projesini başlatın bölge gençlerinin umudu olan Gebze Akademi Direktörü Mücahit Sak çok önemli bir misyon üstlendi.

İlçe Spor müdürlüğü döneminde yaptıklarıyla ve ortaya koyduğu doğru karakterle taraflı tarafsız büyük bir saygınlık kazanan Mücahit Sak önderliğindeki Akademiye koşulsuzca sahip çıkmak gerekir. Kısa sürede yapılan oluşumun meyveleri hızlı bir şekilde alınırken ve öz kaynaklara dönüş yapılmışken, üretim başlamışken bu yapıya haddinden fazla değer vermeyen her kimse Gebzespor’a ve gençliğe ihanet eder. Yoksa Gebzespor camiası Mücahit Sak sonrasında oluşacak yapıyı asla kabullenmez. Her şey başladığı noktaya geri döner gençler ve Gebzespor kaybeder.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.