Yanma ve Yangın Mühendisliği  Derneği kamuoyuna tanıtılıyor

Yanma ve Yangın Mühendisliği Derneği kamuoyuna tanıtılıyor

Makine Mühendisi Orhan Sönmez başkanlığındaki Gebze merkezli Yanma ve Yangın Mühendisliği Derneği’nin tanıtım toplantısı bugün gerçekleşecek. Dernek Kaynes Eğitim ve Marmara Fuarcılık tarafından da destekleniyor

dernek-logosu.jqg.jpg

Gebze’de yangın ve yangın mühendisliği üzerine faaliyet gösterecek önemli bir dernek Yanma ve Yangın Mühendisliği Derneği adıyla bir süre önce sessiz sedasız kuruldu. Aynı zamanda TMMOB Makine Mühendisleri Odası Kocaeli Şubesi Danışma Kurulu ve MMO Gebze İSG Komisyonu üyelikleri olan Makine Mühendisi Orhan Sönmez’in başkanlığındaki dernek gerek can gerekse mal güvenliği açısından önemli bir eksiği giderecek.

KAYNES EĞİTİM VE MARMARA FUARCILIK DESTEKLİ

Derneğin uluslararası bir amblemi de var. Türkçesi “Yangın ve Yanma Mühendislik Temelleri” olan Fire Combustion Enginering Foundation (FCEF) ve sembolü derneğin amblemi olarak belirlenmiş.  Dernek Kaynes Eğitim ve Marmara Fuarcılık tarafından da destekleniyor.

TANITIM TOPLANTISI BUGÜN

Gerek İstanbul’un Tuzla ilçesi ile birlikte Gebze Bölgesi gerekse Kocaeli’de sanayi kuruluşlarında yaşanan kimi yangınlar göz önüne tutulduğunda çok önemli bir sorumluluk üstlenecek derneğin basın aracılığı ile kamuoyuna yönelik tanıtım toplantısı bugün (18 Ocak Cuma) saat 14.00’te; Çetin Temel ve Serdar Üklimek ortaklığındaki Kaynes Eğitim Danışmanlık firmasının Hacı Halil Mahallesi, Cumhuriyet Caddesi, 1225/1 Sokak, (köy minibüsleri sokağı) No: 10 adresindeki yerinde gerçekleşecek.

AKADEMİSYEN KADRİYE OKTOR DERNEK YÖNETİMİNDE

Derneğin kurucu yönetiminde Kocaeli Üniversitesi akademisyenlerinden Mühendislik Fakültesi Çevre Mühendisliği Çevre Teknolojisi bölümünden Öğretim Görevlisi Yrd.Doç.Dr.Kadriye Oktor da yer alıyor. Kimya Mühendisi olan Kadriye Oktor, TMMOB Kimya Mühendisleri Odası Kocaeli Şubesi’nin geçen yılın ocak ayında gerçekleşen kongresinde şube başkanlığına seçilen Mehmet Halim Karabekir’in listesinden Kimya Mühendisleri Odası delegeliğine seçilmişti.

VALİ AKSOY DAVET EDİLDİ

Dernek Başkanı Orhan Sönmez, yönetiminden Kadriye Oktor ve beraberindeki heyet bir süre önce Kocaeli Valisi Hüseyin Aksoy’a da konuk oldu. Sönmez ve beraberindekiler Vali Aksoy’u dernek ve faaliyetleri üzerine bilgilendirip yarınki tanıtıma davet etti.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.