Yangın tüm canlılara zarar verdi

Yangın tüm canlılara zarar verdi

 Gebze Eskihisar’da meydana gelen yangında, 10 apartman, 25 kovan arı yanma tehlikesi geçirdi, bir köpek ise yavrusuyla feci şekilde can verirken, 30...

 

Gebze Eskihisar’da meydana gelen yangında, 10 apartman, 25 kovan arı yanma tehlikesi geçirdi, bir köpek ise yavrusuyla feci şekilde can verirken, 30 dönüm makilik alan yandı. Edinilen bilgiye göre, önceki gün saat 15.00 sularında İstasyon Mahallesi Eskihisar mevkiinde çıkan makilik alan yangınında faciadan dönüldü. 10 apartman yanma tehlikesi geçirirken, bir ay önce kıs mevsimi için 25 kovan arısını getiren Ömer Aksu isimli vatandaşın arıları yanmaktan son anda kurtuldu. Görgü tanıkları ise yangının 45 dakika sürdüğünü, rüzgârın etkisiyle birlikte 30 dönümlük alanın kül olduğunu, itfaiye erlerinin etraftaki evleri ve arıları son anda kurtardığını söyledi.

 

YAVRUSUYLA BİRLİKTE YANDI

Makilik alan içinde soğutma çalışması yapan itfaiye erleri ise tüyler ürperten yangının gerçeği ile yüzleşti. Bir köpek, yavrusu ile birlikte yandı. Mehmet Şimşek isimli vatandaş, ‘'Bu alanları bilinçli ya da duyarsız şekilde yakanlar, bu vahşete ortak oluyor. Burada gördüğünüz gibi bir köpek yavrusuyla diri diri can verdi. Yangının görünen tablosu bu bir de görünmeyen tablosunu düşünecek olursak vahşet ortadadır'' dedi.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.