“Yandaşlara peşkeş mi çekiyorsunuz?”

“Yandaşlara peşkeş mi çekiyorsunuz?”

 Darıca Belediye Meclisi Aralık Ayı Oturumu’nu gerçekleştirdi. Kültür Merkezi’nin bodrum ve çatı katlarına ilişkin kiralama kararıyla ilgili...

 

Darıca Belediye Meclisi Aralık Ayı Oturumu’nu gerçekleştirdi. Kültür Merkezi’nin bodrum ve çatı katlarına ilişkin kiralama kararıyla ilgili olarak CHP Darıca Belediye Meclis Üyesi Öner Ayırkan, “Bu kiralama olayının altından kim bilir neler çıkacak. Yandaşlarınıza yine kazanç mı sağlayacaksınız?” diyerek karara tepki gösterdi. 

 

Darıca Belediye Meclisi Aralık Ayı Toplantısı’nda belediyeye ait tesislerdeki yiyecek ve içecek fiyatlandırılmasına ilişkin çalışmayı Plan ve Bütçe Komisyonu’na sevk ederken, Kültür Merkezi içindeki sinema, bowling salonu, market hizmeti verecek katlar ile çok amaçlı toplantı salonunun yer aldığı teras katının belediyeye gelir amaçlı kiraya verilmesi için Belediye Başkanına ve encümene yetki verilmesi oylandı.

 “YANDAŞLARINIZA MI VERECEKSİN?”

 

CHP Darıca Belediye Meclis Üyesi Öner Ayırkan konu ile ilgili olarak, “Kültüre bakış açınızın ne olduğunu bilemiyorum ama kültür amaçlı bir salonda marketin olmasına anlam veremiyorum. Bu kiralama olayının altından kim bilir neler çıkacak. Yandaşlarınıza yine kazanç mı sağlayacaksınız? Bilemiyoruz.” Derken partilisi meclis üyesi Saide Arslan, “Yerine ve konumuna yönelik yaptığımız tüm eleştirilere rağmen bu Kültür Merkezi’ni yaptınız. Kiraya da vereceksiniz. Ancak 10 yıllığına kiraya verilmesine karşıyız. Bugünkü bedellerin sonraki yıllarda ki güncelleştirmesinde planlama hatası çıkabilir. Şerh koyuyoruz.”dedi. Eleştirilere cevap vermeyen Belediye Başkanı Karabacak, direk oylamaya geçti. Gündem maddesi oy çoğunluğu ile kabul edildi. 2014 yılının ilk meclis oturumu 2 Ocak 2014 tarihinde saat 15.00’da gerçekleşecek.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.