Yaman’dan Diliskelesi Denetimi

Yaman’dan Diliskelesi Denetimi

 Diliskelesi Mahallesine ekibiyle birlikte çıkarma yapan Dilovası Belediye Başkanı Cemil Yaman, hem hizmetleri denetledi hem de halk ile bir araya gelip...

 

Diliskelesi Mahallesine ekibiyle birlikte çıkarma yapan Dilovası Belediye Başkanı Cemil Yaman, hem hizmetleri denetledi hem de halk ile bir araya gelip sohbet gerçekleştirdi. Dilovası Belediye Başkanı Cemil Yaman, mahalle turlarını sürdürüyor. Başkan Yaman önceki gün Diliskelesi Mahallesindeki hizmetleri ekibi ile birlikte yerinde inceledi. Yapılan hizmetleri yerinde incelemek ve vatandaşların hizmetlere dair görüş ve önerilerini dinlemek üzere mahalle gezilerini sürdüren Başkan Yaman, Diliskelesi Mahallesi’nde yapılan hizmetleri denetledi. Başkan Yardımcısı Muhyettin Gültekin, Fen İşleri Müdürü Cihan Sorgucu, ilgili birim müdürlerinin katıldığı Diliskelesi Mahallesi inceleme turuna mahalle halkı da katıldı.

‘’HİZMETLER TİTİZLİKLE YAPILIYOR’’

Altyapı çalışmalarının tamamlandığı cadde ve sokaklarda devam eden üst yapı çalışmalarını yerinde inceleyen Dilovası Belediye Başkanı Cemil Yaman, mahalle sakinleriyle sohbet etti. Diliskelesi mahallesindeki bir takım hizmetleri ekibiyle birlikte yerinde denetleyen Başkan Yaman, zaman zaman vatandaşlara hizmetler hakkında sorular yöneltti. Vatandaşların sıkıntılarını ve hizmetlere ilişkin görüş ve önerilerini alan Başkan Yaman ‘’ Hizmetlerimiz ilçemizi yaşanılır hale getirdi. Zaten biz ilçe olarak büyük ölçüde değişim ve gelişimi kendimize kriter edinip, örnek ilçe olma yolunda ilerliyoruz. Bu yüzden yapılan hizmetler titizlikle yapılıyor’’ dedi.

VATANDAŞ YAPILAN HİZMETLERDEN MEMNUN

Diliskelesi Mahallesi’ne yapılmakta olan Semt Konağı’nı da ziyaret eden Başkan Yaman, Diliskelesi Merkez Camii önünde mahalle sakinleriyle bir araya geldi. Belediye Başkanının kendilerini ziyaret etmesinden memnuniyet duyduklarını ifade eden mahalle sakinleri ‘’ Başkanımızın acılı günlerde mutlu günlerde, hizmetleri denetlemede her an yanımızda olması bizleri mutlu ediyor. Biz kendisini ve ekibini yapılan hizmetlerden dolayı takdir ediyoruz’’ sözleriyle ifade ettiler. 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.