Yaman’a teşekkür ziyareti

Yaman’a teşekkür ziyareti

  Tavşancıl Marshall Boya Ticaret Meslek Lisesi Müdürü Songül Dereli ve Okul Aile Birliği Başkanı Cesim Sarıboğa Dilovası Belediye Başkanı...

 

 

Tavşancıl Marshall Boya Ticaret Meslek Lisesi Müdürü Songül Dereli ve Okul Aile Birliği Başkanı Cesim Sarıboğa Dilovası Belediye Başkanı Cemil Yaman’ı ziyaret etti.

 

Dereli ve Okul Aile Birliği Yöneticileri, yaptığı teşekkür ziyaretinde Başkan Yaman ile bir süre sohbet etti. Okul müdürü Songül Dereli, okulun gelişimine desteklerinden ve katkılarından ötürü Dilovası Belediye Başkanı Cemil Yaman'a teşekkür etti.

 

BAŞARIYI YAKALAYACAĞIMIZA İNANIYORUM

 

Eğitime her fırsatta destek verdiklerini belirten Başkan Cemil Yaman, “Geleceğimizin sahibi gençlerin aldıkları eğitimde eşitliği sağlamak gençlerimize fırsatlar vermek için eğitim dalındaki çalışmalarımızla her türlü başarıyı yakalayacağımıza inanıyorum. Her zaman eğitim kurumlarının ihtiyaçlarını karşılamak için çalışıyoruz, elimizden gelen her şeyi geleceğimizi aydınlatacak olan yavrularımız için seferber ediyoruz. Gençlerimiz her şeyin en güzelini hak ediyor" dedi. Başkan Yaman ziyaretlerinden dolayı okul müdürü ve aile birliği başkanına teşekkür etti.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.