Yaman, "Bizim hizmet sevdamız var"

Yaman, "Bizim hizmet sevdamız var"

  Dilovası Belediyesi Kasım Ayı olağan meclisi Dilovası Belediye Başkanı Cemil Yaman'ın başkanlığında gerçekleşti. Meclis açılış konuşmasını...

 

 

Dilovası Belediyesi Kasım Ayı olağan meclisi Dilovası Belediye Başkanı Cemil Yaman'ın başkanlığında gerçekleşti. Meclis açılış konuşmasını yapan başkan Yaman, "5 Yılda rekor düzeyde yatırım yapıldı. Biz bu yola hizmet için çıktık. Ve burada bulunan arkadaşlarımla birlikte Dilovamıza 250 milyon liralık yatırım yaptık" dedi.

 

DİLOVASI'NA REKOR YATIRIM

Dilovası Belediyesi Kasım ayı olağan meclisi dün Dilovası Belediyesi toplantı salonunda gerçekleşti. Dilovası Belediye Başkanı Cemil Yaman'ın açılış konuşması ile başlayan mecliste 5 yıllık yapılan çalışmaları anlatan Başkan Yaman, "Yaklaşık 5 yıldır halkımızın refahı için burada hep birlikte çalıştık. Dilovası son 5 yılda rekor düzeyde yatırım aldı. 250 Milyonluk dev yatırımlar ile Dilovası'nda kuruluşundan bu yana 11 okulumuz varken 5 yılda bu sayıyı 22'ye çıkarttık. Alt yapıda kayıp kaçakta Türkiye'de eşi benzeri olmayan bir çalışma ile yüzde 75 olan kayıp kaçak oranını yüzde 14'lere düşürerek örnek ilçe oldu. Kentin en ücra köşelerine kadar asfalt ve parke çalışması yaptık ve yapmaya devam ediyoruz. Kentimiz yapılan hizmetler ile adeta çağ atladı. Yaptığımız Tavşancıl Sahili, arıtma tesisleri, bilgi evleri, semt konakları, batı kavşağı gibi daha sayamadığımız çok sayıda projeleri hep birlikte yaptık. Dilovası'nın önemli eksiklerinden Kültür Merkezimizin yapımı hızla yükseliyor” dedi. 

 

DİLOVASI'NIN İLK HASTANESİ

Dilovası'nın kanayan yarası hastane sorununu yine burada bulunan meclis üyeleriyle birlikte yaptıklarını belirten Başkan Yaman, “Projesi belediyemiz tarafından çizilen 50 yataklı hastanemiz bitti. Ancak buranın işlevinin daha geniş olabilmesi için son anda bakanımız ve valimizin de desteği ile Ameliyathane ve Kadın bakım ünitesi eklenmesi kararlaştırıldı ve projesi belediyemiz tarafından çizilerek kısa sürede hayata geçirilecektir. Dilovamızın ilk hastanesi olma özelliğini taşıyacak hastanemiz tam kapasiteli olacak ve Dilovası halkına hizmet edecektir" diye belirtti.

HİZMET SEVDAMIZ VAR

 

Başkan Yaman, "İnşallah önümüzdeki 5 yılda da bu hizmetler ve bundan sonraki yapılacak hizmetler ile Dilovası halkı daha yaşanılabilir bir kentte yaşayacaktır. 5 Yıllık görev sürem içersinde burada bulunan arkadaşlarımla bazen ters düşmüş ve birbirimizi kırmış olabiliriz. Bunlar olağan şeylerdir. Bizim gönül bağımız var. Hizmet sevdamız var. Bizim burada bulunan arkadaşlarımla tek düşüncemiz Dilovası halkına hizmetti bunuda büyük ölçüde gerçekleştirdik. İnşallah bundan sonraki 5 yılda da hep birlikte bu sevdamızda yolumuza devam edeceğiz"dedi. Başkan Yaman, konuşmasının ardından gündem maddelerine geçti. Sakin geçen mecliste yedi gündem maddesi görüşüldü. 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.