“Yalan ve uydurma ifadeler”

“Yalan ve uydurma ifadeler”

 Gebze Belediye Başkanı Adnan Köşker’in Gök Denizcilik firmasıyla ilgili olarak belediye meclisinde alınan kararın oybirliğiyle alındığını açıklaması...

 

Gebze Belediye Başkanı Adnan Köşker’in Gök Denizcilik firmasıyla ilgili olarak belediye meclisinde alınan kararın oybirliğiyle alındığını açıklaması üzere CHP’li belediye meclis üyeleri basın açıklaması yaparak, “Belediye başkanının söyledikleriyle yaptıkları bir değil. Yalan ve uydurma ifadeler kullanıyor” diyerek tepki gösterdiler.  CHP Gebze ilçe binasında geçtiğimiz gün basın toplantısı düzenleyen CHP Gebze belediye meclis üyelerine ilçe başkanı Sedat Tatar ve ilçe yöneticisi Serdar Tüze de eşlik etti. Toplantıda ilk olarak CHP Gebze ilçe başkanı Sedat Tatar bir konuşma yaptı. Gebze Belediye Başkanı Adnan Köşker’in alınan kararın oybirliğiyle alınmasını söylemesine tepki gösteren Tatar, “Bu açıklama meclis üyelerimizi töhmet altında bırakmaktadır. Alınan bu kararın iptali için gerekli davayı da açtık” dedi.

YANLIŞ BİLGİLENDİRİYOR

 

CHP Gebze Belediyesi Meclis Grubu Sözcüsü Cihangir Orhan ise gündem maddesinin plan, bütçe ve hukuk dilekçe komisyonuna havale edilip incelenmesi için oy verdiklerini söyledi. Orhan, “Meclis kararını komisyonda inceleyen üyelerimiz de ret oyu verdi. Ardından meclise gelen bu maddeyi grup olarak ret oyu verdik. Ancak Gebze belediye başkanı Adnan Köşker bizim verdiğimiz kararla ilgili olarak kamuoyunu yanlış bilgilendiriyor” dedi. 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.