Yakup Yılmaz resmen aday adayı

Yakup Yılmaz resmen aday adayı

 CHP Gebze Belediye Başkan aday adaylığı için resmi başvuruyu CHP Genel Merkeze yapan Yakup Yılmaz’ın dün de ilçe başkanlığına evraklarını...

 

CHP Gebze Belediye Başkan aday adaylığı için resmi başvuruyu CHP Genel Merkeze yapan Yakup Yılmaz’ın dün de ilçe başkanlığına evraklarını teslim etti. Yakup Yılmaz ile birlikte resmi olarak CHP’nin Gebze’de belediye başkanlığı için üç kişi başvurdu. Dün ilçe örgütünde dosyasını CHP Gebze İlçe Başkanı Sedat Tatar’a teslim eden Yakup Yılmaz kısa bir açıklama yaparak, “25 yıllık belediyecilik tecrübemi ve 5 yıllık belediye başkanlığı döneminde kazanmış olduğum bilgi ve birikimi Gebze için kullanmak istiyorum” dedi. Kaya ayrıca bu Pazar günü CHP Gebze ilçe örgütünde geniş katılımlı bir aday adaylık açıklaması yapacağını söyledi.

“PARTİMİZE GÜÇ VERMİŞTİR”

 

Yakup Yılmaz’ın aday adaylık dosyasını teslim alan CHP Gebze İlçe Başkanı Sedat Tatar ise yaptığı konuşmada, “Yakup Yılmaz’ın başvurusu partimize bir güç vermiştir. Önseçim kararı alınan ilçemizde önümüzdeki günlerde önseçimin yapılacaktır. Önseçimden çıkacak olan adayımızla bizler seçimi kazanacağımıza inanıyorum. İlçe başkanı ve yönetimi olarak da bizler tüm aday adaylarına eşit mesafedeyiz” dedi. 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.