“Yakup Törk’e tam destek vereceğiz”

“Yakup Törk’e tam destek vereceğiz”

İyi Parti Darıca İlçe Başkanı Özer Yıldız, seçimlerde Millet İttifakının bir sonucu olarak  CHP adayı Yakup Törk’e destek vereceklerini açıkladı.

İyi Parti Darıca İlçe Başkanı Özer Yıldız Darıca’da Millet İttifakı ile ilgili olarak  açıklama yaptı.   Özer Yıldız yaptığı yazılı açıklamada vatandaşların   31 Mart 2019 Pazar günü yapılacak yerel seçimlerde sandığa gideceğini ifade ederek, “ İYİ Parti olarak, ilkeli, erdemli ve ahlaki değerleri, ülke menfaatleri ile bütünleştirmeyi, bireyin hak ve hukukunu korumayı esas alarak, yola çıktığımız günden beri, Milletimize aydınlık bir geleceği inşa edebilme gayreti içinde olduk.

Bu gayretimizle, insanımıza hizmetin en iyisini verebilme çabası içinde; ayrım yapmadan, toplumcu, demokrasi ve hukukun üstünlüğünü şiar edinerek, ülkemizin sosyal ve ekonomik problemlerinin çözümü için, önümüzdeki yerel seçimlerde, Milletimize güven vermek istiyoruz.

MİLLET İTTİFAKI

Partimiz, Ülkesi ve Milletinin menfaatlerini esas alarak, yeni bir siyasi sorumluluk altına girmeyi kendine görev bilmiştir. Görsel, basılı medya ve iletişim ortamlarından bilindiği üzere, bir süreden beri Partimiz ve Cumhuriyet Halk Partisi bu siyasi sorumluluk gereği, önümüzdeki yerel seçimler dolayısıyla, Millet İttifak’ı adı altında çalışmalar yapılmıştır.

Millet İttifakı olarak, ilimiz Kocaeli ve ilçelerinde de yerel seçim ittifakı tesis edilmiştir. Bu çalışmalar sonucunda, İYİ Parti’den sayın Dr. Serdar KAMAN, Partimizin ve Cumhuriyet Halk Partisi’nin, Kocaeli Büyükşehir Belediyesi Başkan Adayı olarak gösterilmiştir.

TÖRK’E TAM DESTEK

Darıca ilçemizde de Millet İttifakı adayı olarak, Cumhuriyet Halk Partisi’nden yüksek inşaat mühendisi sayın Yakup Törk, Darıca Belediye Başkanı Yakup Bey’in yanında olacağımızı ve her konuda kendisini destekleyeceğimizi belirtmek istiyoruz.

Ülkemize, Bölgemize, Milletimize hayırlı hizmetlerde bulunmasını temenni ediyor, başarılar diliyor ve saygılar sunuyorum.”dedi.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.