YA GEBZELİ SPORCULAR?

YA GEBZELİ SPORCULAR?

KOCAELİ’Lİ SPORCULAR ÇOK ŞANSLIYA GEBZELİ SPORCULAR? Kocaeli Büyükşehir Belediyesi, Kocaeli merkezini ve çevresini spor tesisleriyle donattı. 300...

KOCAELİ’Lİ SPORCULAR ÇOK ŞANSLI

YA GEBZELİ SPORCULAR?

 

Kocaeli Büyükşehir Belediyesi, Kocaeli merkezini ve çevresini spor tesisleriyle donattı. 300 bini aşkın nüfuslu Gebze’nin merkezinde 15 futbol kulübü Metin Oktay stadına hapsedilmiş durumda. Bazen 4 kulüp aynı anda Metin Oktay stadında idman yapıyor. Kocaeli Büyükşehir Belediyesi’nin de ifade ettiği gibi tesisin bir sporcu için hayati önem taşıyorsa Gebze’li sporcuların günahı ne?

 

 

GEBZE’Lİ SPORCULARIN ŞANSSIZLIĞI

Kocaeli Büyükşehir Belediyesi’nin sporun alt yapısına yönelik tesisleşme çalışmaları kenti ziyaret eden yabancı konuklardan da büyük beğeni görüyor. Kısa bir süre önce Kocaeli’ne gelen bir grup Hintli güreşçi Büyükşehir Belediyesi’nin sporun hizmetine sunduğu tesislerine adeta hayran kaldı. Tesisin bir sporcu için hayati önem taşıdığına vurgu yapan konuk sporcular, “Bizim ülkemizde maalesef böyle tesisler yok. Kocaelili sporcuları çok şanslı” yorumunu yaparken akıllara Gebze Metin Oktay stadına sıkıştırılmış 15 futbol kulübü geldi.

 

Ne yazık ki Gebze’nin kaymağını yiyen Kocaeli hizmet konusunda Gebze’ye yeterli değeri göstermiyor. 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.