“Vergilerle ülkemiz gelişiyor”

“Vergilerle ülkemiz gelişiyor”

 Defterdar Dursun Ali Özel, Vergi Dairesi Başkanı Halil İbrahim Temiz, Gelir İdaresi Grup Müdürleri İskender Bahçebaşı, Levent Şensoy ve Kadir Koşucu...

 

Defterdar Dursun Ali Özel, Vergi Dairesi Başkanı Halil İbrahim Temiz, Gelir İdaresi Grup Müdürleri İskender Bahçebaşı, Levent Şensoy ve Kadir Koşucu ile Denetim ve Koordinasyon Müdür V. Neşe Turgut, Vergi Haftası nedeniyle   Vali  Hüseyin Aksoy’u   ziyaret ettiler.

Defterdar Dursun Ali Özel, Aksoy’a  her yıl olduğu gibi bu yılda Şubat ayının son haftası boyunca yapılacak etkinlikler hakkında bilgi sunumunda bulundu.

Hafta ile ilgili değerlendirmelerde bulunan Vali Hüseyin Aksoy, verginin kutsal olduğunu ve ödenen vergiler ile ülkemizin daha da gelişeceği gerçeğini vurgulayarak,   Defterdar Dursun Ali Özel, Vergi Dairesi Başkanı Halil İbrahim Temiz, Gelir İdaresi Grup Müdürleri İskender Bahçebaşı, Levent Şensoy ve Kadir Koşucu ile  Denetim ve Koordinasyon Müdür V. Neşe Turgut’’un ve tüm çalışanların Vergi Haftasını kutlayarak, çalışmalarında başarılar diledi ve  ziyaretten duyduğu memnuniyeti belirtti.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.