Ve alev silahı satışta! 

Ve alev silahı satışta! 

Elon Musk haberi Instagram’dan duyurduTeknoloji dünyasının odak noktası Elon Musk, geçtiğimiz yıl kurduğu The Boring Company isimli şirketi ile günümüzün...

Elon Musk haberi Instagram’dan duyurdu

Teknoloji dünyasının odak noktası Elon Musk, geçtiğimiz yıl kurduğu The Boring Company isimli şirketi ile günümüzün problemi trafiğe de el atmıştı. Tesla ve SpaceX'in CEO'su Musk, şapka satışı gerçekleştiren The Boring Company'nin 50 bin şapka satması halinde alev silahını satışa sunacağının haberini duyurmuştu.

Mars'a yolculuk için çalışan bir CEO'nun şapka satması dışında her şey normal görünürken, Elon Musk'ın 50 bin şapka satılması halinde alev silahı satışına başlanacağına dair söz vermesi ortalığı karıştırmıştı. Bir çok kişi bu haberlerin şaka olduğunu düşünüyordu. Musk, Instagram’dan yaptığı duyuruda The Boring Company Flamethrower isimli alev silahı için ön siparişlerin başladığını duyurdu.

tesla-flamethrower-796x407

500 dolara satılacak alev silahının yanında 30 dolara yangın söndürücü de alınabiliyor. Satılacak yangın söndürücünün özellikleri ise henüz bilinmiyor fakat herhangi bir fotoğrafı paylaşılmaması nedeniyle standart bir yangın söndürücü olduğu düşünülüyor.

 

Alev silahının nasıl bir ilgi göreceği ise merak konusu oldu. Eğlence aracı olarak sunulan ürünün güvenlik önlemleri alınmış fakat bir çok kişinin bu tehlikeli üründen tedirgin olacağı kesin.

 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.