“Vatanın geleceği için çalışmalıyız”

“Vatanın geleceği için çalışmalıyız”

Akar ve Sarıbay’dan ortak mesaj​​​​​​​CHP PM üyesi ve Kocaeli Milletvekili Haydar Akar ile CHP İl Başkanı Cengiz Sarıbay’ın verdikleri ortak mesaj, “Artık tartışmaları bitirmeliyiz. Vatanımızın geleceğinin belirleneceği seçim için her birlikte çalışmalıyı

CHP Kocaeli İl Örgütü, milletvekili aday listelerinin belirlenmesinin ardından ilk haftalık yönetim kurulu toplantısını partinin il binasında gerçekleştirdi. Toplantı öncesinde CHP Parti Meclisi (PM) üyesi ve Kocaeli milletvekili Haydar Akar ile CHP İl Başkanı Cengiz Sarıbay, parti gündeminin birinci sırasında yer alan seçim sürecine dair önemli açıklamalarda bulundu. Cumhurbaşkanı adayı Muharrem İnce’nin 9 Haziran’daki Kocaeli mitingi için gerekli izinlerin alındığını söyleyen Sarıbay, “Mitingimizi Perşembe Pazarı Alanı’nda saat 17.00’da başlamak suretiyle gerçekleştireceğiz. Cumhurbaşkanı adayımız miting sonrasında iftar için bizimle olacak. Kartepe ilçemizin organizasyonu ile 7 bin kişilik iftar yemeği Kartepe İstasyon Mahallesi’ndeki Meşelik Parkı’nda düzenlenecektir.” dedi. 

TARTIŞMALAR SONLANDIRILMALI

Seçim çalışmaları hakkında bilgi veren ve listeleri değerlendiren CHP PM üyesi ve Kocaeli Milletvekili Haydar Akar ise özellikle seçim güvenliği ile ilgili Kocaeli’de olduğu gibi, tüm Türkiye’de hazırlıkların sürdüğünü belirtti.  Akar, “Sandık eğitimlerini, yeni kanun değişikliği ile ilgili bilgilendirme eğitimlerini çok ciddi bir şekilde önemsiyoruz. Hiç bir sandık boş kalmayacak sanıyorum. Bir an evvel parti etrafında ve tabanında yapılan tartışmaları sonlandırmalı, örgütlerimizin talimatları doğrultusunda çalışmalarına herkes devam etmelidir.

HERKESİN ÇALIŞMASI GEREKİYOR

Kendi alanında uzman, deneyimli yetenekli birbirinden kıymetli 44 arkadaşımız aday adaylığına başvurdu. Listelere 13 kişi yazabiliyorsunuz. 44 arkadaşımızda aynı yeterliliktedir. Bu tartışmaları bir an önce bitirip, artık herkesin çalışması gerekiyor. Mevcut vekillerimizin de seçim çalışmalarının hepsi ilin denetimde olacak. İl tarafından oluşturulan her programa biz de katılacağız.” dedi. Akar’ın konuşmasının ardından CHP İl Yönetim Kurulu üyeleri haftalık toplantısını basına kapalı bir şekilde gerçekleştirdi.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.