Vatandaşın gönlüne su serpti

Vatandaşın gönlüne su serpti

AKP Gebze Belediye Başkan aday adayı Mahmut Yandık gittiği her yerde yoğun ilgi görüyor. Gebze Yağcılar Köyünü, Yavuz Selim Mahallesi sakinlerini ve...

AKP Gebze Belediye Başkan aday adayı Mahmut Yandık gittiği her yerde yoğun ilgi görüyor. Gebze Yağcılar Köyünü, Yavuz Selim Mahallesi sakinlerini ve Gümüşhane Dölek Köyü Derneğini ziyaret eden Mahmut Yandık, buralarda yoğun ilgi ile karşılandı. Partisinin aday adayı seçimi öncesi halka ulaşmak adına durmaksızın çalışmalarını devam ettiren Yandık, Gebze’nin tüm mahallelerinde ve köylerinde nokta ziyaretleri yapıyor. Bu kapsamda gittiği Yağcılar köyünde vatandaş ile bir araya gelerek sorunlarını dinleyen Mahmut Yandık, önceki hizmetlerimizde köylünün nasıl yanında olduk, sorunlarına çözüm bulduksa bu yine devam edecek mesajı verdi. Gümüşhane Dölek köyü derneğini de ziyaret eden AK Parti Gebze Belediyesi Başkan aday adayı Mahmut Yandık, burada vatandaşın belediyeden beklentilerini dinleyerek kendi projelerini anlattı.

KARAOSMANOĞLU HASSAS

En son Yavuz Selim Mahallesi Gündoğdu Caddesi üzerinde vatandaş ile bir araya gelerek mahalle sakinlerinin 2B ile ilgili sorularını yanıtladı. Yandık, ”Gebze ve Yavuz Selim’in geleceği parlak, Belediyemizin yapacağı uygulamadan hiç kimsenin endişesi olmasın. Bu kesinlikle vatandaşın yararına olacak. Hükümetimiz 2B problemini çözdü, planlama çalışmaları devam ediyor, hiçbir insanımız mağdur edilmeyecek. Büyükşehir Belediye Başkanımız İbrahim Karaosmanoğlu konu üzerinde hassas bir şeklide duruyor” açıklamaları yaparak 2B ve kentsel dönüşüm endişeleri karşısında vatandaşın gönlüne su serpti.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.