“Vatandaş, halkın içinde vekil istiyor”

“Vatandaş, halkın içinde vekil istiyor”

​​​​​​​Gebze Belediye Meclis Üyeliğinden istifa ederek AK Parti’den Kocaeli milletvekili aday adayı olan Sadık Güvenç, Kocaeli eski milletvekili merhum Alaettin Kurt gibi Gebze’de iz bırakmak istediğine dikkat çekerek, “Vatandaş halktan vekil istiyor” ded

Gebze Belediye Meclis Üyeliğinden istifa ederek AK Parti’den Kocaeli milletvekili aday adayı olan Sadık Güvenç, Kocaeli eski milletvekili merhum Alaettin Kurt gibi Gebze’de iz bırakmak istediğine dikkat çekerek, “Vatandaş halktan vekil istiyor” dedi.

Dün bir basın toplantısı düzenleyen AK Parti Kocaeli Milletvekili aday adayı Sadık Güvenç, 25 yaşında Tavşanlı köyünde muhtar olduğunu ve aralıksız 4 dönem muhtarlık yaptığını ifade ederek, Gebze Spor başta olmak üzere çeşitli spor kulüplerinde ve STK’larda yaptığı görev dolayısı ile kamuoyunun kendisini yakından tanıdığını söyledi.

ALAETTİN KURT ÖRNEĞİ

Kocaeli eski milletvekili Alaettin Kurt döneminde her 15 günde bir köylere çıktıklarını da ifade eden Sadık Güvenç, “Vatandaş artık böyle halkın arasında vekiller görmek istiyor. Bugüne kadar vicdanen rahat olmak için bu millet hep Tayyip Erdoğan’a oy verdi ama bu kez listede aradığı vekil adaylarını görmezse Erdoğan’a oy verecek ama vekil adaylarına oy vermeyecek” dedi. Gebze bölgesinin geçmişten bugüne siyaseten hep haksızlıklara maruz kaldığını da söyleyen Güvenç, “İlk 8-9 içerisinde Gebze bölgesinden en az üç vekilin olması gerekir. Siyasi büyüklerimizin bu gerçeği göz önünde bulunduracağına inanıyoruz.” Dedi. Güvenç’in toplantısına bazı meclis üyeleri ve partililerin yanı sıra Gebze Muhtarlar Derneği Başkanı Davut Kabaca da katıldı.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.