VALİ HÜSEYİN AKSOY:  “Uyuşturucu ve bağımlılıkla mücadelemiz sürecek”

VALİ HÜSEYİN AKSOY: “Uyuşturucu ve bağımlılıkla mücadelemiz sürecek”

Kocaeli Valisi Hüseyin Aksoy, “Uyuşturucu ve bağımlılıkla mücadele konusunda toplumsal duyarlılığı daha üst noktalara çıkarmak için çalışmalarımıza bundan sonrada büyük bir kararlılıkla devam edeceğiz. ”dedi.

İl Sağlık Müdürlüğü tarafından kurulan standı ziyaret eden Kocaeli  Valisi Hüseyin Aksoy, “Uyuşturucu ve bağımlılıkla mücadele konusunda toplumsal duyarlılığı daha üst noktalara çıkarmak için çalışmalarımıza bundan sonrada büyük bir kararlılıkla devam edeceğiz. ”dedi.   

Kocaeli Valisi Hüseyin Aksoy,  “26 Haziran Uyuşturucu Kullanımı Ve Kaçakçılığı İle Mücadele Günü”  nedeniyle İl Sağlık Müdürlüğü tarafından Kadın Sağlığı Ve Eğitimi Projesi İle İlgili kurulan standı ziyaret etti.
Belsa Plaza’da kurulan standı ziyarette Vali Hüseyin Aksoy’a; Vali Yardımcısı Vekili Aytaç Akgül,  İl Sağlık Müdürü Op. Dr. Şenol Ergüney ve Dr. İnci Sobi eşlik etti.
KURUMLARLA İŞBİRLİĞİ
Hüseyin Aksoy ziyarette yaptığı konuşmada şunları ifade etti:
“26 Haziran uyuşturucu ile mücadele günü ve Kocaeli olarak bu konudaki duyarlılığı en üst noktalara çıkarmak için halkımızın en yoğun olduğu noktada arkadaşlarımız stant açarak vatandaşlarımızı bilgilendiriyor. Uyuşturucu ve bağımlılıkla mücadele konusunda toplumun daha duyarlı hale gelebilmesi için bütün kurumlarımız ile işbirliği içerisinde çalışıyoruz. Emeği geçen bütün arkadaşlarıma teşekkür ediyorum. Toplumsal duyarlılığı daha üst noktalara çıkarmak için çalışmalarımıza bundan sonrada büyük bir kararlılıkla devam edeceğiz.” 
Vali Aksoy konuşmasında ayrıca,   amacın  başta geleceğimizin teminatı olan çocuklarımız ve gençlerimiz olmak üzere, toplumun tamamını her türlü uyarıcı ve uyuşturucu madde kullanımından uzak tutmak olduğunu belirterek, standın açılışına katkı sunan herkese teşekkür etti. 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.