Vali Aksoy’dan şehit askerin ailesine ziyaret

Vali Aksoy’dan şehit askerin ailesine ziyaret

Kocaeli Valisi Hüseyin Aksoy, Van’da vatani görevini yapmakta iken şehadet mertebesine eren Şehidimiz Piyade Çavuş Zafer Trabzonlu’nun Gölcük ilçesinde ikamet eden  ailesini ziyaret etti.

Ziyarette; Vali Aksoy’a,  Gölcük Kaymakamı Mustafa Irmak, İl Emniyet Müdürü Necati Denizci, İl Jandarma Komutanı Albay Osman Aslan, Aile Çalışma ve Sosyal Hizmetler İl Müdür V. Mesut Yalçın, Gölcük Belediye Başkanı Av. Ali Yıldırım Sezer, İl Müftüsü Sinan Cihan ve Gölcük İlçe Müftü V. Adnan Yıldız  eşlik etti.
Vali Hüseyin Aksoy, ülkemizin birlik ve beraberliği için canlarını seve seve veren ve şahadet mertebesine ulaşan Şehidimiz Piyade Çavuş Zafer Trabzonlu’yu ve tüm  şehitlerimizi rahmet ve şükran duyguları ile andıklarını belirterek, her zaman şehit ailelerinin yanlarında olduklarını ifade etti.
KUR’AN-I KERİM OKUNDU
Gölcük İlçe Müftü V. Adnan Yıldız‘ın şehitlerimiz için okuduğu Kur’an-ı Kerim ve İl Müftüsü Sinan Cihan’ın yaptığı duaların ardından  Şehidimiz Piyade Çavuş Zafer Trabzonlu’nun ailesi kendilerini yalnız bırakmayan  Vali Aksoy’a  teşekkür ederek, ziyaretten duydukları  memnuniyetlerini  belirttiler.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.